Impresii din viata si carti / Svetlana Vizitiu

Oameni, destine, istorii de viata, dragoste, pasiune, carte, lectura, club

Cu timpul vei înţelege

6 comentarii


El a inceput s-o aprecieze, după ce a pierdut-o. Era gata să urnească şi munţii din loc, doar ca s-o obţină înapoi…Imagine Ea trăia deja cu altul, care a ajutat-o să uite trecutul. Doar că nopţile, la fel, se trezea din somn cu lacrimi, când îl visa. Tare l-a mai iubit; nici acum, nu mai putin. Şi iată că, într-o zi, s-au întâlnit din întâmplare. El a văzut, că era însărcinată, şi inima i s-a strâns în piept de durere. Doamne, cât doare! I-a vorbit ea incet: „Sunt gata să te iert, cu o condiţie” – Care? – a intrebat-o el. – „Dacă mă primeşti cu copil străin, şi-l vei iubi ca şi pe al tău propriu…” S-au urmărit unul pe altul câteva minute, cu lacrimi în ochi… După ce, el a zis: „N-am să pot, cu toate că te iubesc foarte mult…”

Cu timpul, vei înţelege, ce înseamnă, într-adevăr, o iubire adevărată, – a spus ea şi a plecat…Imagine

A murit la naştere, împreună cu copilul. Şi doar la înmormântare, tipul care era cu ea, a mers la el şi i-a turnat un pahar. – Bea până la fund, – i-a spus, – Copilul era al tău, prostule! Am iubit-o mult şi eram de acord să cresc un fiu străin…”

SV

Autor: Svetlana Vizitiu

Blogger, pictor de portrete gen clasic si abstract, organizator #Clubul_Impresii_din_viata_si_carti, poeta in debut, #Biblioteca_Parfumata Impresii din viata si carti / Blog Svetlana Vizitiu https://impresiidinviatasicarti.wordpress.com/

6 gânduri despre „Cu timpul vei înţelege

  1. Prostimea omeneasca nu are margini…Ea nu stia ca poti pune coada pe spinare si sa mergi inainte ca sa invidie toti….Fetelor, indiferent de situatie, ce nu s-ar intampla…fiti cu picioarele pe pamant si nu va prostiti, nimeni nu va jeli si nimeni nu va discuta de bine situatia….Capul sus si iesiti invingatoare…Situatii sunt diferite, viata e una… Nu credeti in viata de apoi, nimeni n-a venit dsa spuna cum este acolo…Dati-va doua palme peste fata, un cap de perete si treziti-va….Viata e frumoasa!

    Apreciază

  2. asta e iubire adevarata…

    Apreciază

  3. …viata e f frumoasa dar nu intotdeauna f simpla…,lovituri primim deseori..,iar daca nici nu comunicam ca lumea se complica prea tare totul fara sens..iar cand e vb de situatii limita..chiar nu e cazul sa te joci cu viata ta sau a altora…Nu suna romantic..dar chiar de curand am vb cu un medic si conteaza cum pui problemele…Faptul ca am fost f directa a clarificat o situatie care nu ar fi fost exclus sa devina o drama la un moment dat…Deci eu sunt pt claritate…Imi plac cuvintele..,subtilitatile..dar nu oricand..Imi place cand oamenii vb de sentimente,trairi fara teama si cu pasiune si bucurie..dar cand sunt sit ca cea de mai sus prefer luciditatea…Eu sunt un om normal,care a avut si dureri si bucurii in timp..,ca toata lumea..si sa zicem ca sunt cateva..concluzii..,ideile de acum…
    ..intr o relatie nu te impui..te faci inteles..si tragi concluzii..,o relatie se construieste mereu..iar daca nu merge,nu merge si gata..Nu trebuie sa fii permisiv in exces..,asta strica..Nu esti un supus,esti un partener..Iar a fi singur cand si cand nu e o drama/mai rau e sa te simti singur..in doi..pt fiecare exista undeva cineva poate mai bun,mai potrivit..Totul e sa iesi din tipare si sa ti scrii propriul scenariu cat mai bine..si sa alegi ce trebuie cand simti ca trebuie.. ,etc..etc
    …pe scurt..nu mi place cand mor oameni..,imi place sa fac totul pt cei care conteaza pt mine..,etc,etc..,pt oameni in general..cand pot..

    Apreciază

  4. .nu trebuie sa presupunem ca suntem intelesi..,chiar trebuie sa ne facem intelesi..pt a evita..dramele,conflictele..Intr adevar putem intui lucruri..,ne putem juca cu cuvintele..e placut..dar nu in situatii extreme…In viata trebuie sa stii ce vrei..,regretele sunt ale celor indecisi,a celor care nu stiu ce pot si ce vor…O privire clara in noi..,e preferabila..Cand mai avem cate un esc nu e o tragedie..e doar un mod care ne arata ce mai trebuie facut..,sau care..ne atentioneaza ca alt drum ar putea fi cel adevarat…Deci luciditatea e mai buna…faptul ca a murit?!…poate daca spunea el era pe faza si medicii mai implicati…Asa e doar o alta forma de razbunare…(te fac eu sa vezi cat esti de rau…,eh..,vorbe…/zic si eu…o fi bine,o fi rau..

    Apreciază

  5. Fata putea sa fie sincera sa-i spuna adevarul

    Apreciază

  6. se rupe inima…..dragostea e cel mai pretios dar in viata noastra!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.