Impresii din viata si carti / Svetlana Vizitiu

Oameni, destine, istorii de viata, dragoste, pasiune, carte, lectura, club

TOP – cele mai frumoase și inteligente Femei din Moldova (2018)

20 comentarii


Top-ul celor mai inteligente, frumoase, apreciate și mult comentate Femei pe rețele de socializare din Moldova. Plus gânduri bune exprimate chiar de protagoniste, la fel și unele comentarii de la admiratorii lor. Sunt cele mai înțelepte, cele mai hărnicuțe, și indiscutabil, iubite! – o poate confirma fiecare dintre voi. Priviți aceste chipuri senine și luminați-vă împreună cu ele, molipsiți-vă de energie și pozitiv, faceți la fel lucrui frumoase pentru oameni, promovați spiritualitatea din voi la fel ca aceste Doamne frumoase la suflet. – Hristos a inviat! Să o repetăm zi cu zi. Căci Dumnezeu a făurit femeia! Pace în suflet!

Priviți imaginile și filmul mai jos. Top-ul este realizat prin imagini in ordine conform voturilor. Așteptăm în continuare reacțiile voastre! ❤

1. Valentina Ursu, jurnalista Radio Europa Liberă: ”Sa fim OAMENI de OMENIE!”De 13 ani, Radio Europa Libera publică Jurnalul săptămânal, cel pe care îl difuzăm în emisiunile de sâmbătă. 
”Toata admiratia pentru puterea de a cunoaste cum sa îmbini starea interioară cu arcușul digital, de a spune lucrurilor pe nume, in toate timpurile… Sanatate si continuitate, dna Valentina Ursu!”- Lucia Seremet 
”Doamna de catifea… as zice eu.
Cu multe framantari.
Si o sumedenie de probleme, care sunt convins ca le v-a depăși cu succes.
Valentina , esti o poveste adevarata, cu care ne mandrim.”- 
Veaceslav Tibuleac 

”Doamna VALENTINA! Sunteti un mare PATRIOT al neamului romanesc!!! Succese in tot ceea ce faceti!”- Iulia Cebotari 
2. Zinaida Jioară Director General Agro TV Moldova:”În fiecare an de ziua meamă împlinesc cu gândul că, atâta timp cât mai sunt oameni frumoși la chip și la sufletcare reusesc sa îți trimită un gând buno urare de sănătateo floare din depărtarezâmbete și îmbrățișări– viața este frumoasă. Vă mulțumesc mult tuturor și fiecărui în parte. 
Vreau ca Sfintele sărbători de Paște să Vă aducă lumina în suflet și în casă, sănătate multă și prosperitate. Să Vă petreceți sărbătorile în sânul familiei și cu bucurie deosebita și să aveți mereu parte de o îmbrățișare așa ca la mama acasă.”
3. Diana Spatarel, jurnalista, prezentatoare TV stiri Plus2:”Am crescut cu televizorul alb-negru. Îmi plăcea să ghicesc nuanțele ascunse. Culoarea ochilor oamenilor din micile ecrane rămânea,mai mereu, intrigă pentru mine. Le deslușeam mai mult în imaginația mea. Astăzi, însă, televizoarele inteligente dau o nouă noțiune culorilor. Așa aș fi arătat eu, acum 30 de ani”

”La ce bun sa te faca cineva mai frumoasa, daca Dumnezeu si Muma natura te-a inzestrat cu de toate!?”- Ghenrih Listerman

4. Veronica Herta, Șefa DirecțieiS.A. „Apă-Canal Chişinău”:Pe masura ce cresc, copiii pot uita ceea ce le-ai spus, dar nu vor uita felul in care i-ai facut sa se simta.”; ” Mă bucur ca avem copii talentaţi care sunt susţinuţi de părinţi şi îndrumaţi de profesori. De fapt cât timp mai există astfel de entuziaşti bucata asta de pamânt mai are viitor!” ”Ce este primăvara? Este soarele strălucind peste ploaie şi ploaia căzând peste razele soarelui.”
”Acestei Femei se poate de incredintat si Tara. Inteligenta, corectă si competentă!Respect!” – Maria Bulat 
”Un model de Doamnă contemporană” –Vasile Andries
Bravo specialistilor si administratiei intreprinderii. Pentru a obtine parametrii de calitate la epurarea apelor uzate cu instalații, care sunt in exploatare mai mult de 63 de ani, trebuie eforturi si devotament colossal”- Arcadie Rusnac

5. Ionela Hadârca, (International Centre for Migration Policy Development (ICMPD) :
Si copiii nostri vor scrie: “bai, nu-i asta Paste adevarat, ca pe timpul nostru. Ne trezeam, stam frumos in telefon, dupa care mergeam la bunica. Pe drum erau portiuni unde nu prindea wifi si tata injura, in schimb ii auzeam glasul. La bunica mama facea selfie cu caprita, fotografia pasca si ciocneam oua. Cu dreapta. Cu stanga mama numara like-urile, iar tata raspundea la mesaje cu “fie ca”. Apoi ne intorceam ca sa stam linistiti in telefon. Era frumos…

”Cand se ajunge la o catastrofa ecologica nu mai ajuta nicio politica. E bine ca s-au gasit oameni cărora le pasă, dar e trist ca-s atat de putini. Mergeti si protestati pentru dreptul de a avea apă potabilă, este o actiune care trebuie sa fie luata in serios.”
6. Cornelia BogataiaMedic, Centrul de Sanatate Publica:”Cei care se urasc sa stie sa iubeasca, cei ce se razboiesc sa aduca pace, iar cei bogati sa invete sa daruiasca!”
”O femee frumoasa si puternica!!O mama excelenta!!!Un profesionist de valoare! Respect pentru d.Cornelia!!”​- Vera Levitchi

”Aveti toata stima mea pr ceea ce faceti. Parerea mea si dorinta mea ar fi sa fie nominalizata si apreciata pt omenie, corectitudine, frumusete, professionalism, dna doctor Cornelia Bogataia” scrie R.Bucur
7.Lilia Manole​, poetă:Îmi iubesc firesc aproapele, mă doare orice nedreptate și cred, că chiar pe adevărat, trebuie să scrii, să se afle dincolo de această lume, cine ești, pe deplin. De ce așa e urgisită societatea? De ce așa de mult soarele topește? Pentru că sunt atâtea întrebări în Univers, la care ar fi cazul să dăm răspuns. Și cu aceste răspunsuri, să ne înfrumusețăm viața
Sunteți o Femeie foarte frumoasă pe care o admir foarte mult și vă rog să aveți încredere în prietenii virtuali (dacă mai mult nu se poate) și să treceți peste toate greutățile vieții , întărindu-vă . Orice lovitură trebuie ca să ne întărească. Și eu am trecut prin asemenea momente grele și am dorit ca să mi se sfârșească viața. Mai mult, am aflat la puțin timp căci și fosta parteneră m-a trădat! Drumurile noastre s-au despărțit și totuși cu credință în Dumnezeu, am reușit ca să trec peste toate! Domnul ne încearcă și ne încercă credința. Niciodată nu ne dă mai mult decât putem duce! Vă doresc tot binele din lume și încredere în forțele proprii și când sunteți la greu gândiți-vă la Dumnezeu și la noi prietenii virtuali care vă suntem alături la greu! Vă doresc o zi frumoasă și multă sănătate!”- Petrica Mogosanu (despre Lilia Manole)
8.  Moldovanu Irina, medic:”Indiferent de țară, indiferent de naționalitate, de apartenența politică, de obiceiuri, de studii, de profesie, de culoarea pielii sau a ochilor – oameni, fiți responsabili la locul de muncă! Faceți totul corect, plecați acasă împăcați cu voi înșivă căci, poate, de corectitudinea voastră a depins azi viața cuiva!”
Eu zic că ei mai „dezvață” lumea să folosească irațional medicamente, chiar să facă abuz. Deci, nu e o listă vitală de medicamente. Remanieri de bani în sistem. Ei nu i-au banii din asigurări medicale pentru alte necesități, dar au făcut niște calcule care au demonstrat că sunt cheltuieli iraționale. Lumea își face datoria la locul de muncă.
„Este ușor să proclami unirea, dar este mult mai greu să ți-o recunoască și alții. Unirea se construiește zi de zi”
9. Natalia Morari, jurnalist, fondator TV8.MDIn Moldova avem atatea motive sa ne plangem pe lucruri urate, incat am uitat cum e sa observi lucruri mici si frumoase in viata de zi cu zi. / ”Si da, e absolut adevarat: oameni buni sa fim e gratis!”
Lesson learned: when in doubt, swim and swim and swim again”: ”Exista asa etape in viata, cand trebuie de oprit, rasuflat adanc si luat anumite decizii, care vor permite o dezvoltare profesionala de mai departe”/ ”Fiecare al doilea tanar din Modova nu-si vede viitorul in tară. Este aceasta o problema pentru tară? Dar pentru tineri? Cum vad tinerii asta?”
”Dna Morari sunteti minunata,mereu v-am apreciat pentru calitatile dvs.Eu si familia mea va iuuubim foarte mult,dar de fapt ca toti cetatenii buni din aceasta tara”-Diana Ivanov

10.  Anda-Cristina Vahnovan (Jurnalistă și bloggeriță) :”Trăiri ascunse, arse de frisoane./Le-am scos cu greu pe toate la lumină/Și le-am sortat după-adâncimi și vremuri,/Le-am numărat, etichetat iar după,/Lăsat-am să planeze către țărmuri./Am limpezit de praf mai vechi speranțe,/Idei abandonate și uitate…” 
Poezia aduna in jurul ei oameni frumosi, iar cartile vor mai uni, cu siguranta, drumuri ratacite prin lumea asta mare!”
11. Valentina Stratan, Deputata, vice presedinta a Comisiei pentru protectie sociala, sanatate si familie, Parlamentul Republicii Moldova, Institutul Oncologic:Impreună si de multi ani, dezvoltam politici sociale, Împreuna dezvoltam si implementăm politici in sistemul de Sănătate…” ​ Ne informam reciproc… Cu suportul logistic al organizației ”Tezaurul Natiunii”, am dialogat cu cetatenilor despre cele mai sensibile subiecte ce ne vizează viata cotidiana. Drumuri, pensii, salarii, asistenta medicala, investitii, achizitii, dar si despre cum putem si trebuie sa facem bine… Doamne ajuta!
12. Gutiera Prodan, pictorita, jurnalista, studioul Sputnik Matinal, pe frecventa 96.7FM:”Vorbim despre interese si pasiuni, bine si rău, viața si destin… nu ratați un dialog sincer si direct despre felul nostru de a fi, despre dorințe si acțiuni, actualitate si onestitate…”
Daca sunt mandra de CEVA este ca am cunoscut o mare doamna de radio-Tv din Rep.Moldova, o pictorita talentata si un scriitor cu har. La multi ani prieteniei noastre, draga Gutiera! Respect si pretuire!”- Ofelia-Florica Harangus 

Ramâne actual și top-ul precedent din sursă:
https://impresiidinviatasicarti.wordpress.com/2016/04/15/top-10-cele-mai-frumoase-femei-din-moldova/

❤ Sondaj realizat de Svetlana Vizitiu Fără favoruri și priorități, la fel fără apartenență politică sau de trust! Un top obiectiv, cu voturi reale. Unele Doamne nici nu le cunosc personal.

Imagini din arhiva personala a protagonistelor si de la Clubul ”Impresii din viata si carti”.

Autor: Svetlana Vizitiu

Blogger, pictor de portrete gen clasic si abstract, organizator #Clubul_Impresii_din_viata_si_carti, poeta in debut, #Biblioteca_Parfumata Impresii din viata si carti / Blog Svetlana Vizitiu https://impresiidinviatasicarti.wordpress.com/

20 de gânduri despre „TOP – cele mai frumoase și inteligente Femei din Moldova (2018)

  1. Pentru daruirea de sine neconditionata pana la maxim fie ploaie , arsita,ninsoare e putin pentru mine doar de mentionat aceste doua minunate, deosebite DOAMNE Valentina Ursu si Valentina Stratan
    Sant sigura ,epuizate la maxim ajung acasa seara cu constiinta impacata, alina multe suflete cu destin amar zi de zi la intilniri imprevizibile in intreaga tara, Pentru mine sant un model de frumusete a sufletului( nu exterior )in societatea noastra atat de putreda plina de mancurtism, lasitate, indiferenta si tradare in ziua se azi

    Apreciat de 1 persoană

  2. Sa fim SANATOASE si OMENOASE… lista poate continua cu alte multe nume… DOAMNE/DOMNISOARE din intreaga MOLDOVA … multumim Svetlana pentru efort si bunavointa.

    Apreciat de 1 persoană

  3. A republicat asta pe Rodica.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Poate trebuie sa fac un TOP 50 ca sa fie toata lumea multumita?
    Primesc unele din reactii suparate ca de ce nu a fost inclusa una sau alta… Imi pare rau… Facem alta data un top 100 😉

    Apreciat de 1 persoană

  5. Femei frumoase si f apreciate. Mult respect dna doctor Cornelia Bogataia!!!

    Apreciază

  6. În top au nimerit și unele… doar simpatice…

    Apreciază

    • Ma dezamagiti, Dmn Gheorghe Cojoc. Din nou cu politica mentala? Femeile merita toate sa fie apreciate indiferent de apartenenta politica sau modul de a gandi in aceasta societate instabila 😀
      Urmariti paginile lor la imagini si comenatrii, veti observa ca am dreptate. Si… inca ceva, cuvintele Doamnelor nu se pun la indoiala. Ale mele, in special. Sunt obiectiva! Pur si simplu! Am putut sa mint, sa aranjez altfel topul, si conform preferintelor mele personale, dar ar fi impotriva principiilor mele si ca Om… 🙂

      Apreciază

  7. Da!! D. Cornelia Bogataia!!!
    Perfecta alegere!!
    Sunteti o doamna cu un suflet mare..frumoasa , intelegenta..
    Un profesionist excelent !! O mama indeplinita !! Bravooo!!
    Ma bucur ca Va cunosc!!

    Apreciază

  8. Mersi dna Svetlana Vizitiu, toate femeile sunt frumoase cind sunt iubite si apreciate. Succes si o imbratisare de la mine!

    Apreciat de 1 persoană

  9. Mulțumesc, dna Svetlana Vizitiu Impresii

    Apreciat de 1 persoană

  10. Felicitari Diana Spatarel
    Bravo
    Mindri de tine!
    Pup

    Apreciat de 1 persoană

  11. Și frumoase și deștepte. Rarități care în Moldova devin ceva mai des de întâlnit. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  12. Dar Lorena Bogza si Angela Gonta? Ele tot trebuie sa fie in TOP

    Apreciază

  13. Impresii din viata si carti/Blog Svetlana Vizitiu tu esti o femeie talentata, puternica, cu un suflet cat un munte! Tu emani frumusete dubla! Nu sunt cuvinte frumoase sau o recompensa – e un adevar pe care il cunosc, practic, de cand te-am cunoscut!

    Apreciază

  14. Va multumesc, doamna Svetlana!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.