Impresii din viata si carti / Svetlana Vizitiu

Oameni, destine, istorii de viata, dragoste, pasiune, carte, lectura, club

Bloggerița și Oamenii Anului 2016 la TV Moldova1

55 comentarii


Noi suntem fericiți și simțim liniștea sufletească atunci când găsim ceea ce ne lipsește, nu și atunci când obținem ceea ce ne place. Foarte des oamenii nu sunt în stare să realizeze aceste lucruri. Noi toată viața ne luptăm pentru fericire, dar ce înseamnă ea, știm? Este – armonia între începutul nostru intelectual, spiritual și fizic. Cu cât mai aproape suntem unul de altul, cu atât mai armonios ne simțim. Și, cu atât suntem mai fericiți în viață.

Deschide: «Omul anului 2016 – nominalizari la GALA TV Moldova1» Omul Anului 2016     A fost o perioadă de timp, când am simțit lipsa banilor, de fapt, noi toți o simțim în mod constant. Și-atunci când le aveam, procuram tot ce se nimerea în cale. Mai întâi, asta mă intriga, mă calma pe-un timp scurt, apoi m-am săturat. Și am realizat, că trebuie să investești în ceva. Asta e interesant. Eu căutam să realizez, să repar, să reconstruiesc ceva. Și această perioadă a trecut, demult. Acum eu înțeleg oamenii bogați care fac TREABĂ! Lor le place, ei primesc satisfacție de la acest lucru. Nu că primesc bani noi din asta. – Dar, din muncă, creație, perseverență. Este – preocuparea lor de muncă preferată. Fie este brutar, fie este oligarh, – nu contează! O fac din dragoste de oameni, în primul rând, pentru pământenii noștri. Și promovează Moldova noastră mică și săracă, dar bogată în oameni talentați și frumoși spiritual. Omul se trage la oameni în căutare de fericire, doar că adesea o găsește acolo unde nu există oameni. Sunt astfel de lucruri, – se joacă cu noi, se ascund, și se găsesc atunci când nu mai avem nevoie de ele… Însă, noi mai avem astfel de persoane, care fac în mod conștient ceea ce le place lor și nouă contribualilor, și ei sunt urmăriți de cei care apreciază munca lor transparentă, fie promovată în virtual.gala

Institutia Publica Nationala a Audiovizualului Compania TeleRadio Moldova a realizat un Top: Personalități basarabene: OMUL ANULUI 2016. Acest top puteți viziona în emisiunea care se va difuza pe data de 8 și 15 ianuarie pe postul Televiziunea Republicii Moldova, ”LA MULȚI ANI CU SĂNĂTATE!” realizată cu multă dedicație și pasiune de către distinsa Doamnă Galina Codreanu, autor-producator al emisiunii La multi ani cu Sanatate! Mulţumiri sincere pentru organizarea superbă Gala Premiilor TRM, şi pentru echipa emisiunii…

GALA Premiilor TRM 2016. Partea I-a si Partea II-a:

http://trm.md/ro/concerte-si-transmisiuni-in-direct/gala-premiilor-trm-2016-partea-i-a/

http://trm.md/ro/concerte-si-transmisiuni-in-direct/gala-premiilor-trm-2016-partea-a-ii-a/

   Cu fiecare din personalități ne leagă ceva, o istorie, o amintire, fie o mâină strânsă, pur și simplu… Dar toate au fost aici, la Gala în această seară: Gheorghe Duca, Boris Galca, Andrei Carpenco, Botnarencu Nina, Denis Rosca, Svetlana Lana Gluhova, Elena Stempovscaia, Eva Gudumac, Ion Caracas, Iurii Sedletchi, Roman Dragomir, Ilie Valuta, dl Veaceslav Gheorghisenco, director Radio Moldova, presedinta TRM dna Olga Bordeianu, redactorul sef Galina Furtuna, etc.  Deputata Dr. Valentina Stratan  a fost onorată să inmâneze trofeul „Inventatorul anului” pentru academicianul Ion Tighineanu…  Gheorghe Duca pentru Denis Roșca… O Ediție frumoasă a Concursului desfășurat de către IPNA Compania TeleRadio Moldova, – Omul Anului, Compania Anului, Proiectul Anului … – 16 Laureați din totalul de 114 candidati!!!

Puteți deschide acest Album  și viziona unele din fotografii accesibile din emisiunea ce vine în curând pe ecranele TV și pe site tvm.md…

Titlul Onorific, ediția a IXa, se conferă în nominalizarea:

CAMPIONII ANULUI – SPACE DANCE COMPANY

INVENTATORUL ANULUI – ION TIGHINEANU

PROIECTUL ANULUI ÎN SĂNĂTATE – REPEMOL, Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate

PROIECTUL ANULUI ÎN EDUCAȚIE – ASOCIAȚIA ”SĂNĂTATE PENTRU TINERI”

UNIVERSITATTEA ANULUI – UNIVERSITATEA DE STUDII EUROPENE DIN MOLDOVA

ASOCIAȚIA ANULUI – ”PROMO-LEX”, Asociație Obștească (Campanie socială cu cel mai mare impact)

OMUL ANULUI – ANDREI CARPENCO (Primul cetățean al RMoldova care a cucerit Everestul)

PROIECTUL ANULUI ÎN INSTRUIRE – CENTRUL DE INSTRUIRE ”FLACĂRA ALBASTRĂ” susținut de Guvernul Germaniei

OMUL ANULUI – STELA STEMPOVSCAIA (Pionierat in Nursing)

OMUL ANULUI – DENIS ROȘCA (Știință și Cercetare)

BLOGGERIȚA ANULUI – SVETLANA VIZITIU

OMUL ANULUI – Dr. EVA GUDUMAC (Chirurgul Anului)

FUNDAȚIA ANULUI – EDELWEISS, Fundația lui VLAD PLAHOTNIUC

COMPANIA ANULUI – Laboratorului medical INVITRO DIAGNOSTICS (Performața Anului)

OMUL ANULUI – Dr. ION CARACAȘ (Stomatologul Anului)

COMPANIA ANULUI – DANSINCONS SRL (Locuințe pentru toți)

Au evoluat cu succes și artiști autohtoni Ion Suruceanu, Formația Chatarsis cu Ion Razza si Martin Budurin, Anisoara Puica,  Vitalie Dani, Geta Burlacu, Andrei Stefanet etc. Prezentatori  de excepție Sergiu Beznitchi și Olesea Rusu 

Subsemnata, Svetlana Vizitiu, și ea se regăsește în acest top ca BLOGGERIȚA ANULUI 2016. O spun fără modestie, căci am cu ce mă mândri și pe bună dreptate, am meritat. Acum vă ofer vouă locul și timpul meu nedormit, să reușiți și să dovediți, că voi sunteți mai buni, dragi prieteni! ❤

Valentina Stratan: Foarte frumoasa emisiune a Companiei Tele-Radio Moldova care stie sa promoveze oamenii de valoare pe care le are Republica Moldova. Bravo voua,celor de la Moldova1. M-am simtit mindra si onorata. Il respect atit de mult pe dl Tighineanu, si m-am bucurat enorm de mult ca anume acestui Om, personalitate marcanta, sa-i pot inmina acest prestigios trofeu.Bravo pentru jurnalista cu suflet mare Galina Codreanu care face tot posibil,ca aceste succese inregistrate de oameni concreti, de Companii si de Centre medicale sa fie cunoscute si apreciate de oamenii nostri.

Galina CodreanuDna Valentina Stratan, Va multmumim pentru aprecieri! Daca nu erati Dvoastra, dl acad. Tighineanu, dna dr. Eva Gudumac si alta Lume Buna si Frumoasa, care munceste cu daruire, noi, jurnalistii, n-am avea despre cine scrie, pe cine filma si promova! Doar impreuna putem face lucruri frumoase! Si numai impreuna, – suntem o forta!

Ion TiginyanuStimati Colegi, stimata Doamna Valentina Stratan, Va multumesc pentru inalta apreciere! Va multumim stimata Doamna Galina Codreanu pentru emisiune! Intr-adevar, impreuna putem realiza multe lucruri frumoase pentru oameni si tara noastra. La Multi Ani!

Georgel Chiruc Felicitari pentru dna Svetlana Vizitiu! m-a emotionat profund discursul dansei, eu stiind, ca evita sa vorbeasca in public, am ascultat cu drag si interse tot ce a povestit! cu adevrat, scrie foarte bine si promoveaza dezinteresat personalitati ale neamului! Felicitari inca o data!

DestineAsig MoldovaDenis Rosca, Andrei Carpenco, Eva Gudumac, Ion Tighineanu si toate celelalte personalitati notorii ale stiintei, sanatatii, economieii, edicatiei, care ai fost nominalizate – toata admiratia noastra! La mai mult si la mai mare!

Euforia Indigo Holding: Oameni frumosi ai acestei tarisoare! Sa aveti ani multi in fata, sa realizai lucruri marete, iar noi sa avem motive multe sa va aplaudam si sa fim mandri ca suntem contemporani cu Dvoastra!!!

Descoperiţi, impreună cu TV Moldova 1, oameni frumoşi, personalităţi notorii din Sănătate, Economie, Business, Stiinţă, Cultură, Societate Civilă… Cei 16 laureati în Concursul IPNA teleradio MoldovaOmul Anului, Compania Anului, Proiectul Anului în diverse Nominalizari! Pe data 8 Ianuarie, 19.40 (si pe 15 ianuarie, 22.20) pe postul TV Moldova 1 cu emisiunea LA MULȚI ANI CU SĂNĂTATE! VĂ IUBIM!

«Omul anului 2016 – Gala TV Moldova1» Deschideti neapărat acest album cu sute de imagini de la Gala Omul Anuului!

Pentru cei care au ratat orele de transmisie pe TV a emisiunii,15 ianuarie, 22.20 si pe site-ul indicat

http://trm.md/ro/concerte-si-transmisiuni-in-direct/gala-premiilor-trm-2016-partea-i-a/

http://trm.md/ro/concerte-si-transmisiuni-in-direct/gala-premiilor-trm-2016-partea-a-ii-a/

❤ ❤ ❤

Autor: Svetlana Vizitiu

Blogger, pictor de portrete gen clasic si abstract, organizator #Clubul_Impresii_din_viata_si_carti, poeta in debut, #Biblioteca_Parfumata Impresii din viata si carti / Blog Svetlana Vizitiu https://impresiidinviatasicarti.wordpress.com/

55 de gânduri despre „Bloggerița și Oamenii Anului 2016 la TV Moldova1

 1. Stiri despre eveniment la fel, gasiti in sursa:
  http://www.asm.md/?go=noutati_detalii&n=7724

  Instituția Publica Națională a Audiovizualului Compania „TeleRadio Moldova” a realizat la sfârșitul anului 2016, un top al personalităților basarabene: OMUL ANULUI 2016, ediția a IX.

  Academicianul Ion TIGHINEANU, prim-vicepreședinte al AȘM, a fost desemnat la nominalizarea INVENTATORUL ANULUI. Premiul i-a fost înmânat de dr. Valentina Stratan, deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

  Nominalizarea OMUL ANULUI (Chirurgul Anului) a fost cucerită de academician Eva GUDUMAC.

  La aceeași nominalizare, OMUL ANULUI (Știință și Cercetare), a fost desemnat Denis ROȘCA. Trofeul i-a fost înmânat de președintele Academiei de Științe a Moldovei, academician Gheorghe Duca. Amintim că tânărul temerar a câștigat și Marele trofeu în competiția finală Science Slam Moldova 2016, concurs organizat de Academia de Științe a Moldovei și partenerii, care a avut loc la 13 decembrie 2016.

  În continuare vedeți toate nominalizările și câștigătorii acestora:
  CAMPIONII ANULUI – SPACE DANCE COMPANY
  PROIECTUL ANULUI ÎN SĂNĂTATE – REPEMOL, Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate
  PROIECTUL ANULUI ÎN EDUCAȚIE – ASOCIAȚIA „SĂNĂTATE PENTRU TINERI”
  UNIVERSITATTEA ANULUI – UNIVERSITATEA DE STUDII EUROPENE DIN MOLDOVA
  ASOCIAȚIA ANULUI – „PROMO-LEX”, Asociație Obștească (Campanie socială cu cel mai mare impact)
  OMUL ANULUI – ANDREI CARPENCO (Primul cetățean al Republicii Moldova care a cucerit Everestul)
  PROIECTUL ANULUI ÎN INSTRUIRE – CENTRUL DE INSTRUIRE „FLACĂRA ALBASTRĂ” susținut de Guvernul Germaniei
  OMUL ANULUI – ELENA STEMPOVSCAIA (Pionierat in Nursing)
  BLOGGERIȚA ANULUI – SVETLANA VIZITIU
  FUNDAȚIA ANULUI – EDELWEISS, Fundația lui VLAD PLAHOTNIUC
  COMPANIA ANULUI – Laboratorului medical INVITRO DIAGNOSTICS (Performanța Anului)
  OMUL ANULUI – Dr. ION CARACAȘ (Stomatologul Anului)
  COMPANIA ANULUI – DANSINCONS SRL (Locuințe pentru toți)

  Ceremonia de înmânare a premiilor a avut loc în studioul Televiziunii naționale, la 26 decembrie 2016.

  Menționăm că Gala TRM „OMUL ANULUI 2016” va fi difuzata pe 8 ianuarie 2017, pe postul Televiziunii Naționale Moldova 1, în cadrul emisiunii „La Mulți Ani cu Sănătate”, realizată de Galina Codreanu, autor-producător.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Felicitari, Dna Svetlana Vizitiu!!!! O femeie de exceptie! Onorata sa cunosc Oameni de valoare!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Noi suntem motivul cel mai puternic pt. care tu nu ar trebui sa renunti sa crezi in tine,pt. ca daca noi credem in tine,inseamna ca stim ca poti si nu vom renunta niciodata sa credem in tine;de aceea suntem si vom fi mereu aici:pt. a te aprecia si a te sustine asa cum meriti(nu am nici o indoiala)!Esti o INVINGATOARE,ce naiba!Urmeaza-ti visul si nu lasa pe nimeni si nimic sa stea in drumul tau! Felicitari!

  Apreciat de 1 persoană

 4. Svetlana cit de mult ma bucur pentru tine! Felicitari si succese iti doresc si mai departe! Ai un blog extraordinar. Eu aici gasesc toate raspunsurile si chiar linistea spirituala.
  Prietenele mele tot urmaresc blogul tau si gasesc mult interesant. Asa mi-au spus.
  Mult noroc, draga Svetlana! Te cuprind.

  Apreciază

 5. V-am văzut la TV…! Felicităr, d-nă Vizitiu!

  Apreciat de 1 persoană

 6. Felicitari, dna Svetlana Vizitiu! La mai mult si la mai mare, ca faceti treaba buna pe blogul dvs! An Nou cu penitza inspirata!

  Apreciat de 1 persoană

 7. SCUMPA SI FRUMOASA MEA ! NU NUMAI BLOGHERITA-O MAMA,O ZIARISTA – O PUTATOARE DE FRUMOS SI GENEROZITATE ! LA MULTI ANI,DRAGA MEA !

  Apreciat de 1 persoană

 8. Felicitari! … luceferi de flacari din cer s-au desprins, ani multi sa-ti ureze si viata de vis! La multi ani minunati!

  Apreciază

 9. Mulţumesc Domnului,că te am-atît de talentată,muncitoare,sensibilă şi cu un suflet mare,in care încape loc pentru oricine!Să te întărească Domnul şi să ai darul de a te bucura de fiecare clipă!

  Apreciat de 1 persoană

 10. Sunt impresionata de valul de caldura ce vine de la blogul dvs Svetlana!Tot respectul meu sincer,venit din adancul inimii si va doresc in continuare realizari si lucruri frumoase…. Multa sanatate si bucurii!!

  Apreciat de 1 persoană

 11. Sunt următorul blog-ul dvs. din Venezuela și este foarte interesant. Tu meriți premiul pentru meritele pe care au făcut-o pentru ea. Cu siguranță veți continua succesele care însoțesc acest nou an. Felicitări.

  Apreciat de 1 persoană

 12. Draga Svetlana, felicitari si multa bafta si inspiratie in continuare 🙂 Imbratisez

  Apreciat de 1 persoană

 13. Felicitări pentru premiu! Un an nou cu sănătate, bucurii și realizări! La mulți ani!

  Apreciază

 14. Cate fetse cunoscute! Bravo!!

  Apreciat de 1 persoană

 15. Descoperiţi, impreună cu TV Moldova 1, oameni frumoşi, personalităţi notorii din Sănătate, Economie, Business, Stiinţă, Cultură, Societate Civilă… Cei 16 laureati în Concursul IPNA teleradio Moldova – Omul Anului, Compania Anului, Proiectul Anului în diverse Nominalizari! Pe data 8 Ianuarie, 19.40 pe postul TV Moldova 1 cu emisiunea LA MULȚI ANI CU SĂNĂTATE! VĂ IUBIM!

  «Omul anului 2016 – Gala TV Moldova1»

  Apreciat de 1 persoană

 16. Ce veste minunată, felicitări, meritați, subscriu, draga noastră D Svetlana Vizitiu!

  Apreciat de 1 persoană

 17. Felicitări! Sănătate, succese și în Anul care vine, dragă Svetlana.

  Apreciat de 1 persoană

 18. Salutari Svetlana! Ai meritat acest premiu,te asigur. In ceea ce priveste microfonul si prezenta Dvs pe scena,cu putine emotii in rest totul a fost OK!

  Apreciat de 1 persoană

 19. Felicitări, d. Svetlana, la mulți ani!

  Apreciat de 1 persoană

 20. Felicitari, Svetlana, Felicitari tuturor!

  Apreciat de 1 persoană

 21. ma bucur pentru tine, Svetlana, chiar daca aceasta inseamna cum zici chiar tu – zile si nopti nedormite…felicitari noua, celor pentru care aceste zile si nopti devin valoroase prin ceea ce faci…

  Apreciat de 1 persoană

 22. Felicitari ,Svetlana Vizitiu ! L a cat mai multe premii si aprecieri pentru ca atunci cand este munca de calitate ,se merita si Rasplata .

  Apreciat de 1 persoană

 23. Svetlana Vizitiu frumoasă şi strălucitoare ca întotdeauna! Ați meritat din plin mențiunea. Mulțumesc pentru posibilitatea de a vă fi alături.

  Apreciat de 1 persoană

 24. Felicitari! Cele spuse mai sus de destinsa doamna Valentina Stratan va apartine cu adevarat !

  Apreciat de 1 persoană

 25. Frumoase cuvinte ! Vă respect si vă apreciez ! O searâ buna !

  Apreciat de 1 persoană

 26. Felicitări! O recunoaștere meritată.

  Apreciat de 1 persoană

 27. Doamna Svetlana e o persoana deosebita. Datorită dumneaei am ajuns sa fiu cunoscuta si apreciata de oameni frumoși atit la chip cit și la surlet va sunt recunoscătoare scumpa și distinsa prietena

  Apreciat de 1 persoană

 28. Doamna Svetlana,sunteti deosebita…V-am admirat la filmarile acestei frumoase emisiuni.Naturaletea,sinceritatea,feminitatea,onestitatea si multe alte calitati care va caracterizeaza, intotdeauna le-am apreciat la dvs.La multi ani,cu mult succes va doresc draga Svetlana.

  Apreciat de 1 persoană

 29. felicitari Svetlana! munca ta apreciata!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.