Impresii din viata si carti / Svetlana Vizitiu

Oameni, destine, istorii de viata, dragoste, pasiune, carte, lectura, club

Galina Maleca protagonistă la Clubul de elite Impresii din viaţă şi cărţi

31 comentarii


Galina Maleca, privighetoarea noastră, interpretă de muzică populară, Galina Maleca si Mihaia fost a 56 protagonistă a Clubului de elite ”Impresii din viata si carti’, cea care a depus multă dragoste şi afecţiune în activitatea de astăzi la Biblioteca Municipală B.P.Hasdeu. Albumul îl deschideţi aici:  Galina Maleca: cantul popular va dominaGalina Maleca

A povestit despre sine, a cântat, a dansat în sală cu iubitul ei Mihai Cordoneanu , – ea,  atât de tânără, emotivă şi modestă, s-a prezentat ca un profesionist veritabil, a vorbit din suflet despre… multe altele (filmuleţul îl vizionaţi mai jos), şi a fost susţinută de talentată moderatoare Diana Ciugureanu-Zlatan precum şi de publicul învitat la şedinţă… S-a pregătit special pentru eveniment, a venit cu echipa, au făcut furor cu vocile cristaline… Pân-la urmă, ne-a servit cu placinte şi pârjoluţe preparate de sinestător, dar şi atunci au urmat discuţiile prietenoase cu invitaţii mulţumiţi… Despre Galina am povestit recent în acest blog, merită citit din nou:

https://impresiidinviatasicarti.wordpress.com/2016/04/05/galina-maleca-cantul-popular-va-doini/

Ne aşteptăm la referinţe din partea prietenilor şi celor prezenţi la eveniment, aprecieri, pe care le voi publica mai târziu. Mai aştept… ceva timp, ca oamenii să-şi vină în fire, într-atât de plăcut surpinşi au fost de Protagonistă Galina Maleca! Baftă în continuare, Galinuţo, prietena noastră! (Svetlana Vizitiu)

Galina Maleca: cântul popular va domina (album)

”Fata cu suflet de aur!!! Așa eu aș descrie-o pe scumpa și iubita mea Galina Maleca, din prima dată cînd am văzut-o m-am simțit fericit! De ce? Pentru că sufletul ei și spiritul modest m-a făcut să uit de toate supărările din viață… O iubesc… și îi mulțumesc pentru fiecare clipă, pe care mi-o dăruiște zi de zi.” (Mihai Corduneanu)

”Încă o descoperire – Galina Maleca. O profunzime, dăruire, sinceritate și o dragoste ne mai întâlnită, atunci când vorbim despre persoană, și, mai ales, atunci când cântă… Nu am trăit ziua fără rost. – Bravo, Galina Maleca!!!!!” – actorul și interpretul Vitalie Todirascu

”Galina Maleca, o artistă deja formată, cu o experiență frumoasă și lumină în suflet. Am avut o deosebită plăcere să asist la serata de creație a Clubului de elite, și am rămas impresionată de câtă câldură emană această persoană. – Galina, să fii mereu așa precum te cunosc eu, cu zâmbetul pe buze, și să știi, că muzica populară te iubește așa cum o iubești și tu pe ea!!!” (Impresii de Nadejda Tirsina)

”Am primit o invitaţie de participare la un eveniment cultural de excepţie. Am acceptat cu mare drag invitaţia. Era vorba despre o tombolă, cu cărţile mele, în cadrul seratei de creaţie a tinerei, frumoasei (extraordinar de talentată!) cântăreţei de muzică populară, Galina Maleca. O voce puternică, caldă. Cântecele ei, interpretate cu atâta emoţie, fac să vibreze toate coardele unui suflet de moldovean autentic. În cadrul seratei am dăruit, pentru tombolă – 10 cărţi, şi 5 cărţi pentru cititori bibliotecii ”B.P.Hasdeu”. Îi mulţumesc mult cantautoarei, poetei, Diana Zlatan-Ciugureanu că mi-a dat posibilitatea să particip la serata de creaţie cu Galina Maleca, unde am întâlnit atâţia oameni frumoşi la chip şi la sufelt şi unde am petrecut clipe emoţionante. De asemenea, mulţumesc gazdei, distinsei doamne, Svetlana Vizitiu, de la biblioteca „B.P.Haşdeu”, care a organizat acest eveniment de suflet, în cadrul Clubului de Elite ” Impresii din viaţă şi cărţi”„ (Nina Gonta )

”Sunt un om fericit, pe bune! De ce? Iată sunt fericită și atât 🙂 BIne, să o luăm de la început. Unu: pentru că sunt Binecuvântată de Dumnezeu să pot susține talentele uimitoare, căci avem atâtea personalități frumoase, care merită să fie cunoscute de toată lumea, să fie îndrăgite și împlinite pe calea lor artistică. Galina Maleca, această privighetoare, ar fi reușit doar cântând, la serata recentă de la Clubul de elite ”Impresii din viata si carti’, să ne farmece preț de câteva ore, astfel încât să nu ne lăsăm duși de la această sărbătoare de suflet.Maleca Dacă am avut și eu, posibilitatea de a mă manifesta în calitate de moderatoare, păi, unde mai mare fericire pentru astăzi? Or, trăim aici și acum, astfel fiind împreună cu Dumnezeu. A lucrat Cerul, s-a văzut: povestea de dragoste a frumoșilor și atât de talentaților Galina Maleca și Mihai Cordoneanu, ne-a înaripat pe toți, cred, în triumful arminiei lor. M-au copleșit într-atât prin iubirea lor curată, încât am strigat: „Amar! Amar!” Tinerii m-au înțeles și întreaga sală aplauda, iar unii dintre noi mai și număra… Oamenei buni, libertatea de a modera, m-a ajutat să erup prin căldură, încurajare, prețuirea protagonistei și a tuturor talentelor venite să lumineze în jur. Am beneficiat de această libertate de creație și am reușit să mulțumim publicul, oratorii și artiștii, cu atâtea premii: colaci copți de mama eroinei noastre, Dna Nadejda Maleca, brutar de meserie, și cârți valoroase, aduse de la Iași, de poeta, prozatoare, traducătoarea Nina Gonta, originară din satul pănășești, r. Strășeni. Plus atâtea cărți aduse în dar, și de Biblioteca Municipală ”B. P. Hasdeu”, și destinate acestei instituții-gazdă… Muzică de suflet, unele melodii fiind compuse de chiar protagonista seratei, aplauze pe parcursul întregii întâlniri, iubire între creștini, entuziasmul inspirat de un exemplu de mare succes… 50 de diplome drept argument forte… Eu zic să ne bucurăm pentru asemenea minuni de oameni, să le deschidem ușile peste tot, să învățăm de la ei și să ne contaminăm cu tot binele rediat de ei și de lumea din jur. Doamne, ajută!” (Diana Ciugureanu-Zlatan) 

”Astăzi m-am simțit ca o adevarată eroină la clubul de elite ”Impresii din viata si carti”: a fost o sărbătoare în viața mea, și asta se datorează oamenilor dragi mie. Le mulțumesc din suflet tuturor pentru cuvintele frumoase venite din suflet, și nu în ultimul rînd d-nei Svetlana Vizitiu, un suflet de aur!!! De asemenea, îi mulțumesc minunatei șe neîntrecutei prezentatoare Diana Ciugureanu-Zlatan, fetelor care au cîntat atît de frumos și enigmatic – Nadejda TirsinaDarinela AndronoviciZinaida Şuba,Ecaterina Cîrlan, Sabina Ursu, ansamblul Alină-te Dor (Official) Mulțumesc mult pentru tot!!!” – Galina Maleca

Autor: Svetlana Vizitiu

Blogger, pictor de portrete gen clasic si abstract, organizator #Clubul_Impresii_din_viata_si_carti, poeta in debut, #Biblioteca_Parfumata Impresii din viata si carti / Blog Svetlana Vizitiu https://impresiidinviatasicarti.wordpress.com/

31 de gânduri despre „Galina Maleca protagonistă la Clubul de elite Impresii din viaţă şi cărţi

  1. Pingback: Retrospectiva 2016:”Clubul de elite ”Impresii din viaţă şi cărţi” | Impresii din viata si carti / Svetlana Vizitiu

  2. Nina Gonta Coleaghin , mulțumim mult pentru numărul impresionant de premii, oferit din sufletul Dvs, la tombolă! Dna Svetlana Vizitiu, ”Clubul de elite ”Impresii din viata si carti”, Vă mulțumesc pentru bucuria de a modera întâlnirea cu privighetoarea Galina Maleca! A fost atât de frumos! Imedia cum am intrat pe fb, după 3 zile de lipsă de la calculator, am găsit acest album și am etichetat tot ce am putut, apăsând pe „etichetează”. Sunt un pic de specialist și mă bucur că am putut contribui la soluționarea problemei apărute în etichetare. Sănătate și Binecuvântare în toate!

    Apreciază

  3. Buna Ziua Svetlana !
    „Daca voi NU ma vreti, EU va vreau ……………..” a spus legendarul DOMNITOR ! 🙂
    Chiar daca NU ai timp sa COMENTEZI ceva la mine,
    cu stima si respect EU te voi urmari AICI dar si pe GOOGLE plus
    caci, NU te supara, oricine are ceva de spus despre sine,
    mai mult sau mai putin, iar cei modesti , cu inclinatie spre minus ! 🙂
    O VARA fierbinte si-alese cuvinte,
    Dumnezeu sa-ti ofere ca dar
    EU n-am la tine decat o singura rugaminte :
    Sa MERGI INAINTE caci ,ai mult HAR !!! 🙂 🙂 🙂
    Cu stima deosebita,
    un biet admirator
    cu❤ multumita
    si minte de visator !! 🙂 🙂 🙂
    Aliosa.

    Apreciază

  4. Frumoasele si talentatele mele Dancenence!! Le cunosc in parte,sunt talentate foc,frumoase si dragalase.Nu-i petrecere in sat fara de Alina-te dorul nostru.D-nul Petru Scripcaru,colegul meu drag,sfatos ca un parinte si cu o inima cit o piine.Simt momente de mindrie pentru voi,sunt mindra pentru-ca va cunosc.Galina Maleca,fata cu voce de privighetoare,o ascult cu drag ,Mihai Codreanu,l-am zarit,este si el din Danceni,un haiduc din ansamblul Plaiesii.Ce sa zic,am urmarit toate partile ,emotionata,mindra,am primit o placere.!! Doamna Diana Ciugureanu-Zlatan,sunte-ti o zina buna a frumosului,a inteligentei , ave-ti un har aparte,un har de a scoate la lumina talente adevarate!!

    Apreciază

  5. Fata cu suflet de aur!!! Așa aș descrie-o pe scumpa și iubita mea Galina Maleca, din prima dată cînd am văzut-o ma-m simțit fericit de ce? Pentru că sufletul ei și spiritul modest ma făcut să uit de toate supărările…O iubesc…și îi mulțumesc pentru fiecare clipă care ,mi-o dăruiște zi de zi.

    Apreciază

  6. Mulțumesc din suflet d-na Nina Gonța, și vă mulțumesc încă odată pentru superba carte dăruită iubitului meu, am citit-o cu mare drag!!!

    Apreciază

  7. Am vrut să scriu aceste impresii de-ndată, dar n-am putut, nu mă aflam acasă, în Iaşi. Venisem în Moldova cu câteva zile în urmă, de Blajini, la mormântul părinţilor mei.
    Am primit un telefon de la distinsa doamnă Diana Zlatan Ciugureanu, o invitaţie de participare la un eveniment cultural de excepţie. Am acceptat cu mare drag invitaţia. Era vorba despre o tombolă, cu cărţile mele, în cadrul seratei de creaţie a tinerei, frumoasei (extraordinar de talentată!) cântăreţei de muzică populară, Galina Maleca. O voce puternică, caldă. Cântecele ei, interpretate cu atâta emoţie, fac să vibreze toate coardele unui suflet de moldovean autentic.
    În cadrul seratei am dăruit, pentru tombolă – 10 cărţi şi 5 cărţi – bibliotecii „B.P.Hasdeu, pentru ai ei cititori.
    Astăzi am sosit acasă (de-acasă – acasă !) la Iaşi şi m-am aşezat la calculator. Nu ştiu din ce cauză, dar fotografiile cu persoana mea, pe care aseară, în treacăt, de pe un laptop vechi, le-am văzut, au cam dispărut.
    Îi mulţumesc mult cantautoarei, poetei, Diana Zlatan-Ciugureanu că mi-a dat posibilitatea să particip…. la serata de creaţie a Galinei Maleca, unde am întâlnit atâţia oameni frumoşi la chip şi la sufelt şi unde am petrecut clipe emoţionante. De asemenea, mulţumesc gazdei, distinsei doamne, Svetlana Vizitiu, de la biblioteca „B.P.Haşdeu”, care a organizat acest eveniment de suflet, în cadrul Clubului de Elite ” Impresii din viaţă şi cărţi”.

    Apreciază

  8. Un talent cu incarcatura emotionala pura…. un ocean de emotii frumoase gata de a le darui la nesfirsit si oricind…….. voce care vindeca!

    Apreciază

  9. A fost superb oameni talentati o atmosfera de exceptie, muzica populară va fi veșnică pentru că este cîntată cu multă pasiune,credință și dor! Mult succes Galina draga mea tuturor protagoniștilor și organizatorilor! Vă pup

    Apreciază

  10. Sunt un om fericit, pe bune! De ce? Iată sunt fericită și atât 🙂 BIne, să o luăm de la început. Unu: pentru că sunt Binecuvântată de Dumnezeu să pot susține talentele uimitoare, căci avem atâtea personalități frumoase, care merită să fie cunoscute de toată lumea, să fie îndrăgite și împlinite pe calea lor artistică. Galina Maleca, această privighetoare, ar fi reușit doar cântând, la serata recentă de la Clubul de elite „Impresii din Viață și Cărți”, să ne farmece preț de câteva ore, astfel încât să nu ne lăsăm duși de la această sărbătoare de suflet. Dacă ama vut și eu, posibilitatea de a mă manifesta în calitate de moderatoare, păi unde mai mare fericire pentru astăzi? Or, trăim aici și acum, astfel fiind împreună cu Dumnezeu. A lucrat Cerul, s-a văzut: povestea de dragoste a frumoșilor și atât de talentaților Galina Maleca și Mihai Cordoneanu,ne-a înaripat pe toți, cred, în triumful arminiei lor. M-au copleșit într-atât prin iubirea lor curată, încât am strigat: „Amar! Amar!” Tinerii m-au înșeles și întreaga sală aplauda, iar unii dintre noi mai și număra… Omanei buni, libertatea de a modera, m-a ajutat să erup prin căldură, încurajare, prețuirea protagonistei și a tuturor talentelor venite să lumineze în jur. Am beneficiat de această libertate de creație și am reușit să mulțumim publicul, oratorii și artiștii, cu atâtea premii: colaci copți de mama eroinei noastre, Dna Nadejda Maleca, brutar de meserie, și cârți valoroase, aduse de la Iași, de poeta, prozatoare, traducătoarea Nina Gonța, originară din satul pănășești, r. Strășeni. Plus atâtea cărți aduse în dar, și de Biblioteca ”b. P. Hasdeu”, și destinate acestei instituții-gazdă… Muzică de suflet, unele melodii fiind compuse de chiar protagonista seratei, aplauze pe parcursul întregii întâlniri, iubire între creștini, entuziasmul inspirat de un exemplu de mare succes… 50 de diplome drept argument forte… Eu zic să ne bucurăm pentru asemenea minuni de oameni, să le deschidem ușile peste tot, să învățăm de la ei și să ne contaminăm cu tot binele rediat de ei și de lumea din jur. Doamne, ajută!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.