Impresii din viata si carti / Svetlana Vizitiu

Oameni, destine, istorii de viata, dragoste, pasiune, carte, lectura, club

Natalia Rahmistriuc, model și creatoare de modele. Clubul de elite ”Impresii din viață și cărți”

15 comentarii


      Este al patrulea copil în familie și mama mereu îi spunea că a fost un copil foarte dorit fiindcă până la ea mai născu-se trei băieți și își dorea mult o fată, și tare a fost fericită când visul ei s-a realizat… Natalia Rahmistriuc s-a născut pe 22 martie, în ziua celor 40 de Sfinți Mucenici din Sevastia, într-un sat din r-ul Ungheni, Republica Moldova. În familia unui fierar, al cărui mâini dibace au încălzit zeci de familii pe timp de iarnă și pentru care fierul nu este un simplu metal, ci un instrument de lucru. El este primul și unicul, și cel mai important bărbat din viața Nataliei, căruia cu mândrie îi spune TATĂ. Iar Mămica, cea care i-a ocrotit somnul dulce, și o alintă și o alină, atunci când îi este trist. Este o doamnă cu o inimă mare pe care o adoră la nebunie și copiii, cărora ea le-a dedicat cei mai frumoși ani, fiind și educătoare la grădiniță de copii. Chiar dacă tot timpul ei, mama îl dedica educării copiilor străini, Natalia niciodată nu i-a simțit lipsa. Mama pentru ea și frații ei, este etalonul unei femei adevărate. Și frații întotdeauna au ocrotit-o de faze rele. Mai mult de atât, grație fratelui mai mic Iurie, ea poartă numele Natalia. Părinții îi povesteau că atunci când au adus-o de la maternitate, el imediat ce a văzut-o i-a spus ”Natalia”, nu se știe de ce, probabil auzise pe undeva acest nume… Cu diferența de 8 ani, mai târziu, s-a născut și surioara ei, cu care este foarte apropiată, și cele mai bune prietene. Vârsta nu contează atunci când e vorba despre cele mai dragi persoane.
A copilărit la grădinița ”Prietenia” din localitatea de baștină, după ce a absolvit Liceul Teoretic ”Alexei Mateevici”. Anii de liceu au fost cei mai frumosi din viața ei de până acum, – anii de care își amintește cu multă nostalgie. Făcea parte dintr-o clasă prietenoasă și foarte activă, unde permanent participa la diverse evenimente organizate în liceu, în plus, participa și la unele discipline sportive. A fost membră a echipelor de baschet și volei, juca pentru liceu, și totdeauna pleca cu echipa la diverse competiții, de unde niciodată nu reveneau fără premii.

A venit la Chișinău să continuie studiile la 18 ani, a dat admiterea, – pentru ea, se pare, că a fost cea mai dificilă decizie, însă, în prezent, nu regretă deloc. Ulterior, a absolvit Academia de Studii Economice din Moldova, este specialist în Marketing. Se consideră norocoasă, fiindcă îndată ce a absolvit universitatea s-a angajat în funcție de Marketolog într-o companie de mezeluri. Pe-atunci, era o companie abia în dezvoltare, și nu a fost de loc ușor, dar a învățat multe și s-a perfecționat profesional anume în perioada activității ei în cadrul acestei campanii. A citit multe cărţi,  acum însă are timp doar pentru cărţi in domeniul profesional…SDC17738În prezent, Natalia este Secretar General al Clubului de Femei INNER WHEEL Chisinau Elit Europea, care activează în cadrul clubului internațional cu acelaș nume. Mai mult de atât, Natalia Rahmistriuc are propria ei afacere, este Director al unei Agenții de Modeling Fashion Style Model Agencyși de organizare a evenimentelor. Eleganță, stil și calitate: sunt motto-rile principale. Susține producătorii autohtoni, se bucură de succes, face ceea ce-i place, este înconjurată de o mulțime de oameni, care o susțin în tot ce face, de aceea, cu certitudine poate spune că este cea mai fericită! Este încă tânără, și toată viața e înainte!

Nu există în lume lucruri mai volatile decât imaginații despre frumusețea feminină. La gust și culoare, adepți, – la fel, dar femeile, într-adevăr sunt frumoase, naturale, fără plastică și machiaj. Aspectul exterior, – nu este meritul lor, totul vine de la Dumnezeu, doar comportamentul lor, este deja un lucru personal. Aceste femei sunt deosebite, au ceva special în sine. Una dintre este și tânăra domniță Natalia Rahmistriuc. O urmăresc de ceva timp, este cunoscută în Moldova datorită brandului său de haine, unul din cele mai apreciate cu amprenta modeling-ului. Aparițiile ei pe podium împreună cu colegi, sunt spectaculoase, cu o ținută deosebită prin culori și figuri ce par ireale. Este o femeie de succes și datorită caracterului ei dur, ambițios, – ea știe ce o motivează și ce dorește de la viață. Intuiesc, că are cerinţe mari, în primul rând, de la sine. Nu-i place să-și piardă timpul cu fapte și vorbe inutile. Are un țel, începe a-l materializa, și adesea o face cu oamenii care o înțeleg. Foarte discretă, serioasă, și atentă la relații de prietenie: nu admite în cercul ei persoane suspecte. Este tacticoasă, și emoțiile le ține din strâns, fără să le divulgă. Oricum, este mereu primitoare, zâmbitoare, discută cu fiecare persoană indiferent de subiectul abordat. Face voluntariat, se împlică și depune suflet în carități de binefacere, pentru că chiar ține la fiecare om, indiferent de nivelul lui de inteligență: o altă calitate rară! Este indulgentă și tolerantă. În special, este răbdătoare cu persoane care o contactează, pur și simplu, fără un anumit motiv. Este frumoasă, un model ce atrage priviri și doritori de a socializa cu ea…
Înțeleg, că banii pentru ea nu sunt cea mai reușită motivație, un lucru bun se face de plăcere. Ea face totul din plăcere, pentru că este modul ei de a se bucura de viață. Se încadrează, în proiecte, activități, unde e posibil de reușit în țara noastră, dar și peste hotare. Pentru ea este mereu o experiență care o ajută să se realizeze, și să reușească. Tot ce face, are și un alt scop, – să schimbe mentalul societății în care trăiește. Fiți de acord, că chiar avem ce schimba. Natalia o realizează prin lumea frumosului, prin naturalețea care îmbracă lumea…
Mă bucur că a fost protagonistă a Clubului de elite ”Impresii din viata si carti” la BM ”B.P.Hasdeu”. Îi mulțumesc moderatorului Galina Codreanu, care a inviorat ședințele clubului, ca de obicei. Mă bucur de toți participanții care au venit și au creat o atmosferă frumoasă în pofida timpului urât de afară… Mulţumim mult partenerilor, sponsorilor, care ne-au surprins cu cadouri, şi fiecare a rămas cu un memor special din partea lor: Boiar GRUP , Mezelurile Meat HouseAtelier „Elena Ribina”Mary Kay!!! – Fii fericită, Natalia! (Svetlana Vizitiu)

Albumul foto de la eveniment vedeți aici: «Natalia Rahmistriuc – model si creatoare de modele»

Diana Ciugureanu-ZlatanMă felicit pentru că elementar există un asemenea Club care ne înaripează pe atâtea suflete însetate de armonie, frumusețe, candoare, prietenie, familie de ce nu? De asemenea, mă felicit pentru minunea de a fi pătruns aici și de a deveni parte din viața unei asemenea familii cu oameni atât de harnici, iar de aici, venindu-le toate, treptat: succesul, recunoașterea, admirația, susținerea societății. Mă felicit și pentru că azi, am ajuns la evenimentul feeric, atmosfera fiind de-a dreptul mirifică, sincer! Normal, oamenii sfințesc locul, iar locul este chiar benefic la maxim, fiind o oază de cultură, moralitate, frumusețe, care te Binecuvântează și te fac mai bun. Am luat și lecții de viață, aici, am învățat să mă depășesc, pentru a continua să devin și mai bună, cu timpul și prin efort, la această școală numită viața. Impresiile de azi, mă determină să îmbrățișez o lume întreagă, căci lumea protagonistei Natalia Rahmistriuc, te poate doar înălța, perfecționa și încuraja. Se poate! Da, în R. Moldova, să fii și o mare valoare, și un exemplu de succes. Contagioasă frumusețe, mai aveți, dulce Doamnă! Iar dacă ați fost o revelație pentru noi, publicul, acest succes se datorează deja moderatoarei superbe Galina Codreanu, care este și nașa mea în acest for drag inimii mele. Felicitări, draga noastră Președintă Svetlana Vizitiu, chiar aveți Har de la Bunul Dumnezeu și Vă doresc Dvs și tuturor, sănătate și țineți-o tot așa, căci faceți totul cu ascultare de Domnul, se vede limpede! Pupicei, lume frumoasă și bună!

Autor: Svetlana Vizitiu

Blogger, pictor de portrete gen clasic si abstract, organizator #Clubul_Impresii_din_viata_si_carti, poeta in debut, #Biblioteca_Parfumata Impresii din viata si carti / Blog Svetlana Vizitiu https://impresiidinviatasicarti.wordpress.com/

15 gânduri despre „Natalia Rahmistriuc, model și creatoare de modele. Clubul de elite ”Impresii din viață și cărți”

  1. Pingback: Retrospectiva 2016:”Clubul de elite ”Impresii din viaţă şi cărţi” | Impresii din viata si carti / Svetlana Vizitiu

  2. NATALIA – nativa în TIGRU DE FOC. Spiritul aprins şi manierele elegante o caracterizează ca femeie născută sub semnul curajului, puterii, pasiunii şi îndrăznelii. Are multe calităţi de lider şi este capabilă să transmită celorlalţi ideile şi entuziasmul său. Indiferent cu ce s-ar ocupa, se apucă de treabă cu mare elan şi entuziasm, îi place acţiunea şi întotdeauna este pregătită să se implice cu tot sufletul în orice activitate care îi stimulează imaginaţia. Iubeşte tot ceea ce este frumos, arta şi valorile autentice. O figură carismatică, capabilă să atragă şi să influenţeze oamenii. Este foarte comunicativă şi interesată în a modifica reguli în avantajul său. Independentă şi instabilă, este dominată de idealuri pline de splendoare şi condusă întotdeauna de speranţe magnifice. Mintea şi spiritul său sunt libere ca şi vântul. Focoasa domniţă s-a născut pentru a străluci, pentru a fi în centrul atenţiei. Dar, ei trebuie oferite condiţii să îşi folosească potenţialul cu care a fost dotată de Puterile Divine, ei trebuie să i se ofere libertate pentru ca să îşi manifeste propria personalitate. Este pregătită să rişte şi nu suportă să fie condusă de alţii sau să fie încorsetată de reguli. Îi place să aibă libertatea de a acţiona cum doreşte şi cel puţin o dată în viaţă va renunţa total la orice precauţie pentru a face numai ce vrea ea.
    Tigrul este unul din cele mai intensive şi controversate semne, care îmbină râsul şi plânsul, fericirea şi nefericirea, bucuria şi disperarea.
    Energia şi dragostea de viaţă a Nataliei sunt stimulatoare. Lângă ea nu poţi fi indiferent şi asta am simţit cu toţii în atmosfera magnifică creată de ea în cadrul Clubului. Pentru ea scopul vieţii este autodezvoltarea, să-şi ducă firea spre perfecţiune.

    Un caracter afectuos, sociabil, bătăios, plin de culoare şi imprevizibil, care inspiră teamă şi respect celor din jurul său. Natalia posedă o mulţime de calităţi admirabile: voinţă puternică, hotărâtă, se apucă de treabă cu o energie şi cu un entuziasm ieşit din comun. Ageră, cu o minte mereu activă, are gândire foarte originală şi mai întotdeauna vine cu idei; entuziasmându-se pentru noi proiecte şi planuri. Iubeşte viaţa şi o va trăi din plin, indiferent de felul în care abordează drumul ales. Optimistă excelentă, va sări înapoi întotdeauna pentru o nouă confruntare.
    Va avea parte de o viaţă dintre cele mai împlinite, cu condiţia să-şi tină în frâu temperamentul vulcanic. Fire neliniştită, neobosită şi îndrăzneaţă prin natura sa, este în mod obişnuit nerăbdătoare de a întreprinde ceva. Ţine hăţurile vieţii în mâinile sale şi se plictiseşte repede când i se vorbeşte de stabilitate. Gândul că poate oricând găsi ceva mai bun îl are încă de la naştere şi de aceea este mereu gata să plece în căutarea noului. În general, viaţa ei va fi agitată şi plină de veselie, de râsete şi bucurie, lacrimi, dureri, disperare, desfătare şi orice altă stare emoţională care există. Natalia are o personalitate înflăcărată, care ar putea să-i „ardă” pe alţi naivi.

    Apreciază

  3. O zi frumoasă îți doresc.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Felicitari pentru postare, Svetlana ! 🙂

    O zi frumoasa ! 🙂
    Aliosa.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Frumoasa, talentata si deșteapta asa as descris-o pe protagonista de astazi Natalia R. Cu siguranța este un model pentru noi, si exemplu bun de urmat. Faptul cum s-a exprimat cu atit suflet si lumina a vorbit căci me-a luminat sufletul de înțelepciunea ei. La aceasta virsta sa fii un om se succes nu este ușor, dar Natalita ne-a dovedit ca daca este dorința si plăcere in viața poti obține orice mai devreme sau mai tirziu. Deci astazi la clubul de impresii de viața si cărți am învățat cum sa fiu mai puternica, Ambitioasa si cum sa fiu un om de valoare si ducesa mulțumim mult Natalia Rahmistriuc…

    Apreciat de 1 persoană

  6. Dragi prieteni, după cum am promis la şedinţa Clubului „Impresii din viaţă şi cărţi”, deschidem unele matriţe din Paşaportul Cosmic al protagonistei Natalia Rahmistriuc – amazoana de Foc în lumea Modelling-ului moldav.

    La început, câteva pronosticuri pentru Natalia în anul 2016. Nu îi este frică de probleme şi se va afirma repede, în acest an agitat, fiind, ca întotdeauna, activă, energică şi cu stare de spirit optimist. Cu intenţii bune, generozitate şi puterii extraordinare, va înainta curajos pentru a se simţi stăpână pe viaţă. Va obţine rezultatele dorite în toate acţiunile importante. În ceea ce priveşte cariera, va munci ca întotdeauna – altruist şi cu dăruire, pentru ea statutul social şi reputaţia sunt foarte importante. Ar fi spre binele Nataliei să se bazeze pe sprijinul persoanelor de încredere, care o vor stimula la activităţi productive şi îi vor acorda ajutorul necesar. Veniturile în acest an vor fi în creştere stabilă, dacă va primi propuneri referitor la careva investiţii, să le analizeze cu multă atenţie, bazându-vă doar pe mintea şi experienţa sa, verificând siguranţa ofertelor.
    Ggenerozitatea financiară a Nataliei nu va cunoaşte limite, chiar şi când se va confrunta cu unele dificultăți financiare. Magnetismul ei va trece de limite, atrăgând şi cucerind reprezentanţii sexului opus (poate primi instantaneu de la ei tot ce îşi doreşte).
    În plan social va fi o perioadă destul de solicitantă pentru Natalia.
    Anul 2016 îi va aduce Nataliei multe surprize plăcute şi experienţe din ce în ce mai frumoase şi mai intense, experienţe ce o va ajuta să se bucure de viaţa sentimentală, dar pot fi şi situaţii neagreabile din vina naturii complicate a Tigrului (această felină tinde să domine sentimental partenerul, fapt care nu este întotdeauna agreat de acesta). Se poate concentra pe dezvoltarea personală şi să ea o serie de decizii importante în 2016. Nu are motive de ingrijorare, patroana anului – Maimuţa – nu va putea domoli spiritul ei curajos. Rezultatul acţiunilor depinde doar de Natalia, de responsabilitatea cu care va rezolva problemele apărute. Ea ştie să se descurce în situaţii neplăcute, va trece uşor peste aceste momente şi nu va simţi impactul supărător. În multe situaţii va fi ajutată de caracterul ei concret şi rectiliniu, precum şi de înţelegerea scopului acţiunilor.
    Cu un plan bine stabilit de la începutul anului, realizat cu multă trudă, încredere şi răbdare se poate transforma 2016 în cel mai bun an.
    (va urma)

    Apreciat de 1 persoană

  7. Stuff like this are why everyone loves this page

    Apreciază

  8. Cuvinte de sustinere pentru Natalia Rahmistriuc prietena noastra Clubul Elit Chsinau Europea! Bafta si creativitate pentru sustinerea viitorului plin de actiuni frumoase benefice intregii societati!

    Apreciază

  9. Pingback: Stimați colegi, autorul Andrei Zapșa invită întreaga echipă a Asociației Obștești „Uniunea Scriitorilor Europeni din Moldova”, la evenimentul său, la care va evolua și în calitate de dirijor al Orchestrei Colegiului de Muzică!-publicat de

  10. Сегодняшний день прошёл для меня не зря. Переполнена положительными эмоциями от встречи с замечательными людьми в теплой, дружеской обстановке. Мы в нашей суматошной повседневной жизни часто не замечаем какие люди живут рядом с нами, не знаем их судеб и переживаний. Такие встречи, как сегодня несут собой частичку света и добра в наши души. Спасибо организаторам и вдохновителям.

    Apreciază

  11. Mă felicit pentru că elementar există un asemenea Club care ne înaripează pe atâtea suflete însetate de armonie, frumusețe, candoare, prietenie, familie de ce nu? De asemenea, mă felicit pentru minunea de a fi pătruns aici și de a deveni parte din viața unei asemenea familii cu oameni atât de harnici, iar de aici, venindu-le toate, treptat: succesul, recunoașterea, admirația, susținerea societății. Mă felicit și pentru că azi, am ajuns la evenimentul feeric, atmosfera fiind de-a dreptul mirifică, sincer! Normal, oamenii sfințesc locul, iar locul este chiar benefic la maxim, fiind o oază de cultură, moralitate, frumusețe, care te Binecuvântează și te fac mai bun. Am luat și lecții de viață, aici, am învățat să mă depășesc, pentru a continua să devin și mai bună, cu timpul și prin efort, la această școală numită viața. Impresiile de azi, mă determină să îmbrățișez o lume întreagă, căci lumea protagonistei Natalia Rahmistriuc, te poate doar înălța, perfecționa și încuraja. Se poate! Da, în R. Moldova, să fii și o mare valoare, și un exemplu de succes. Contagioasă frumusețe, mai aveți, dulce Doamnă! Iar dacă ați fost o revelație pentru noi, publicul, acest succes se datorează deja moderatoarei superbe Galina Codreanu, care este și nașa mea în acest for drag inimii mele. Felicitări, draga noastră Președintă Svetlana Vizitiu, chiar aveți Har de la Bunul Dumnezeu și Vă doresc Dvs și tuturor, sănătate și țineți-o tot așa, căci faceți totul cu ascultare de Domnul, se vede limpede! Pupicei, lume frumoasă și bună!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.