Impresii din viata si carti / Svetlana Vizitiu

Oameni, destine, istorii de viata, dragoste, pasiune, carte, lectura, club

Georgel Chiruc, DestineAsig Moldova, la Clubul ”Impresii din viata si carti”

6 comentarii


DSC_0821Georgel Chiruc, protagonistul de azi la Clubul de elite ”Impresii din viata si carti”, ne-a surprins, şi a fost foarte convingător! Este genul de om pe care ţi-ar plăcea să-l urmăreşti, şi chiar să-l urmezi: e bine dispus şi are întotdeauna ceva pozitiv de spus. Este un optimist incurabil! Ce poţi să înţelegi concret din cele auzite la şedinţă? Managerul Regional Destine Holding România, Georgel Chiruc a depanat amintiri, cu multe întrebări şi răspunsuri, din care am aflat şi ceea ce înseamnă Pensia privată şi Bursa de Studii pentru Copii, ne-a făcut cunoştinţă cu solutii pentru a ne face viata mai frumoasă…! Concluzia în fine: Când îndepărtezi din viaţă tot ceea ce nu contează cu adevărat, totul devine o chestiune de opţiuni. Depinde de tine să alegi cum să reacţionezi la diverse situaţii, tu trebuie să decizi cum să-i laşi pe alţii să-ţi influenţeze atitudinea faţă de viaţă. Tu alegi să fii bine sau rău dispus. Până la sfârşit tu eşti acela care decizi cum să-ţi trăieşti viaţa. Georgel Chiruc confirmă: ”Noi avem solutia pentru PENSIA PRIVATĂ în Republica Moldova. „Suntem ceea ce facem in mod repetat, din acest motiv EXCELENTA, nu este un act, este un obicei”; DSC_0791„Asigurarea de Viata cu acumulare de capital- o necesitate vitala pentru acei, care -si doresc sa traiasca mult si bine!”
… Anul trecut avuse o criză de sănătate:  o cumpănă, şi după o operaţie complicată şi o îndelungată spitalizare a ieşit la fel de optimist… Adesea, ne regăsim gândindu-ne la cele spuse de dumnealui, şi optăm pentru ceva în viaţă în loc să reacţionăm la evenimente. Ne învăţă că în fiecare zi avem posibilitatea de a alege să trăim o viaţă deplină, în special, asigurându-ne din timp siguranţa. Ăsta e destinul, de altfel, şi Compania în care activează printre altele, se numeşte DestineAsig Moldova… Este inutil să fim mereu îngrijoraţi pentru mâine, fiindcă fiecare zi vine cu problemele ei cu care trebuie să trăim, şi azi, nu mâine, ne vom gandi la problemele de mâine. -Trebuie! – Pân’la urmă, azi este ziua de mâine pentru care îţi făceai griji ieri. Acum ai câteva opţiuni: să priveşti acest film, să citeşti acest text şi-apoi să le ignori sau, să le imparţi cu oamenii dragi ţie şi să învăţaţi împreună să trăiţi fiecare zi din plin, fiecare răsuflare, şi mai presus de toate, fiecare prietenie, – toate contează, ştiind că eşti asigurat din toate părţile cu grija cuiva, încă şi răsplătit financiar!- Este important să luăm partea bună din toate! Pentru că orice situaţie are două părţi. Viaţa şi Asigurarea de viaţă! (Svetlana Vizitiu)
Vedeţi şi Albumul plin de surprize de la Club: «Georgel Chiruc: Asigurarea de viaţă – o necesitate vitală…»

DSC_0708Mulţumim tuturor participancilor care au inviorat întrunirea clubului cu prezenţa lor! le mulţumim din suflet, – moderatorului Galina Codreanu, Victor Cobzac, Renata Verejanu, Galina Maleca, Valeria Sălcuceanu, Cornelia Bogataia, Elvira Cemortan-Voloşin, Natalia Rahmistriuc etc. (SV)

Galina Codreanu:”…a fost o intilnire de suflet, cu multa lume bună, cu informații utile, cântec, poezie, cu Tombola cu premii de valoare, flori, aplauze și…două Asigurări de accidente!!! Îți multumesc, Svetlana Vizitiu pentru bună organizare a evenimentului, pentru grijă de a le pune pe toate la locul lor, pentru caldură și lumina din „Clubul de elite ”Impresii din viata si carti’.”

Galina Maleca: ”M-am simţit minunat astăzi la club! Am rămas cu impresii foarte plăcute, mă bucur că l-am cunoscut pe protagonistul Georgel Chiruc, şi moderatoarea Galina CODREANU, – cu siguranţă m-a motivat şi pe mine de a-mi asigura viaţa mea de azi înainte… A fost o ambianta plăcută, muzică frumoasă şi viziuni mărete pentru viitorul apropiat. O seara frumoasă tuturor vă doresc. Vă iubesc!!!”

Ludmila Sandu: ”Privesc cu atenție filmulețul, îmi plac discuțiile, aș mai adăuga că asigurările de viață sunt întâi de toate o economie zilnică pe o perioadă îndelungată, la care se adaugă dobandă pe dobandă, astfel creând un capital în timp și la expirarea duratei contractului, banii acumulați se pot folosi la realizarea unui vis, căci este bine să ne programăm pozitiv și să fim optimiști și în caz de apar tragedii, cel puțin nu mai avem și problema financiară, ce zici colege?”

Lorena Mednicov: ”Felicitări cu o serată frumoasă! SDC17590Cunosc protagonistul și moderatorul, – ambii având tot respectul și admirația mea! Succese și baftă în toate vă doresc Georgel ChirucGalina CodreanuSvetlana Vizitiu!!!”

Elvira Cemortan-Voloşin: ”M-am simțit bine și eu împreună cu ceilalți invitați, cu toate că am întârziat mult. Dar precum s-a mai spus D-nul Chiruc este o persoană de succes, un exemplu de urmat… Doar cu efort poți croi o cale prin care să obții poziție, prieteni adevărați, persoane dragi…-  susținerea lor este foarte importantă… SUCCES!”

Aziza Roza Aly:”Eu ma bucur sincer pentru omul acesta. Chiar este unul care munceste si are rabdare pentru toate intrebarile, ceea ce nu pot sa zic si de seful cel mare de la DestineAsig Moldova. Din pacate. Dar asta este adevarul si oamenii imi vor da dreptate, pentru ca e cu nasul pe sus, plin de sine ca un cocos. Eu n-am reusit sa ajung la biblioteca, desi tare am vrut. Dar vad ca Ion Cislaru si mai „tare a vrut” sa fie alaturi , sa povesteasca si el despre asigurari. Nu-l vad nici intro poza. L-o fi luat cineva la pumni pe-acolo, la cate rele a facut cat a fost la Asito, nu m-ar mira, sincer. Felicitari domnul Chiruc pentru curajul de a iesi in fata si pentru dorinta de a ne lumina si pe noi putin, Sa va dea Domnul multa sanatate, ca faceti un lucru bun”

Georgel Chiruc: ”Dragi prieteni, colegi, colaboratori Destine Asig Moldobva, membrii Clubului Impresii din Viata si Carti, Biblioteca mun. B.P.Hasdeu, Lume Bună si Dragă! Vă multumesc din suflet pentru că ați venit sa petreceti în compania mea această dupa amiază minunata, că ați vrut să depănăm amintiri, să aflăm despre Asigurările de Viață cu capitalizare… Mulțumesc frumos gazdei Sveta Vizitiu, moderatoarei Galina Codreanu și tuturor celor care cred că „Asigurarea de Viata este o necesitate vitala”. Cei care visează la zile mai bune și un viitor luminos, care vor să afle lucruri noi, care trăiesc fiecare clipă, se bucură de lucruri mărunte și nu uită să rămână Oameni. Vă mulțumesc, Vă cuprind, vă rămân recunoscător și Vă aștept să Vă informați suplimentar la Oficiul DestineAsig Moldova, din str. M.Kogălniceanu, 87.

Mulțumesc încă o dată administrației Bibliotecii Municipale ”B.P. Hasdeu” și Clubului de elite ”Impresii din viata si carti” pentru invitație, găzduire și atitudine. DnaSvetlana Vizitiu! Vă aștept și pe Dvoastră la Oficiul DestineAsig Moldova pentru a completa o Asigurare de accidente cu suma asigurată în valoare de 10.000 lei” 😀

«Georgel Chiruc: Asigurarea de viaţă – o necesitate vitală…» – accesați!

https://www.facebook.com/events/1739090356318858/

Autor: Svetlana Vizitiu

Blogger, pictor de portrete gen clasic si abstract, organizator #Clubul_Impresii_din_viata_si_carti, poeta in debut, #Biblioteca_Parfumata Impresii din viata si carti / Blog Svetlana Vizitiu https://impresiidinviatasicarti.wordpress.com/

6 gânduri despre „Georgel Chiruc, DestineAsig Moldova, la Clubul ”Impresii din viata si carti”

  1. Pingback: Retrospectiva 2016:”Clubul de elite ”Impresii din viaţă şi cărţi” | Impresii din viata si carti / Svetlana Vizitiu

  2. O seara frumoasa impreuna cu Dnul Georgel Chiruc. Am aflat multe lucruri frumoase demne de urmat. Mersi moderatoarei Galina Codreanu si organizatoarei, care uneste oameni dragi, Svetlana Vizitiu.

    Apreciază

  3. Buna Svetlana !
    Multumesc pentru vizita ! 🙂

    Cu ganduri bune,
    Aliosa.

    Apreciază

  4. În cadrul proiectului „Asigurarea de Viaţă cu acumulare de capital – o necesitate vitală pentru acei, care-şi doresc să trăiască mult şi bine!”. 🙂

    Apreciază

  5. Astazi, dl Georgel Chiruc, care este liderul DestineAsig Moldova, un Om de o cumsecadenie rara si un suflet luminos si pozitiv, isi sarbatoreste ziua de nastere. Toata echipa ii spune „La multi ani!”, multa sanatate si multe realizari. Sunteti un frumos exemplu de demnitate si verticalitate pentru noi. Sa va stim multi ani in frunte, sa ne creasca echipa, sa transmitem informatia despre Pensia Privata in toate colturile Moldovei, astfel incat sa informam corect populatia si sa-i dam o sansa frumoasa intrun viitor asigurat. La multi ani cu oameni de calitate in preajma Dvoastra si in echipa, inclusiv!
    Cornel Namolovan Cornelia Bogataia Madalina Nicoleta Gospei Galina Codreanu Iulia Grigor Natalia Tabara Natalia Mungiu Sergiu Temciuc Rusu Sergiu Valentina Istrati Valentina Mirca Elena Fondos Ludmila Sandu Nina Cornel Namolovan Elena Fondos Ana Chicaros Elena Etcu Eugen Suruceanu

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.