Impresii din viata si carti / Svetlana Vizitiu

Oameni, destine, istorii de viata, dragoste, pasiune, carte, lectura, club

Tanya Daniel Lujanskaya la Clubul de Elită ”Impresii din viaţă şi cărţi”

15 comentarii


Salut! – Sunt eu, Tanya Daniel Lujanskaya – o cunoscută necunoscută, rodul familiei mele, a societății în care am crescut, emoția prietenilor mei și oglinda celora care urmează să mă întâlnească. – Vino să ne cunoaștem la Clubul ”Impresii din viata si carti” în incinta Sediului Central al Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”.- Pe lângă obscurele și micile detalii despre: familie, prieteni, cărți, carieră, caritate, lucrări, călătorii, Vă voi confesa despre:SDC14092

• arborele cotit și arborele cu came care au făcut diferența la 4 ani;
• alunecările mele în nesiguranță, în aberant și în irațional care m-au facut să gândesc (13-15 ani);
• evadarea din câmpul misterului, încercările de raționalizare și încoronarea rațiunii la 16 ani – atunci când am ascuns „komsomolul” în cutia amentirilor;
• nomadismul care mi-a dezvoltat pasiuni și a eliminat hotarele geografice și barierele psihologice (22 ani);
• de ce continui să plâng alături de Nietzsche și încă o mai caut pe Zenobia lui Gellu Naum? (Tanya Daniel Lujanskaya, Președintele Alianței pentru Eficiență Energetică și Regenerabile; Președintele Clubului Rotary Chișinău Cosmopolitan)

Albumul Protagonista Tanya Daniel Lujanskaya  (accesati)

SDC14160 SDC14090 SDC14157SDC14065SDC14076SDC14165SDC14073SDC14133

Referinţele prietenilor:  – Tanea- frumoasă, rafinată, inteligentă, băiețoasă , capabilă mereu să uimească plăcut. Am avut o deosebită plăcere să descopăr, că de fapt, a citit în copilărie multe dintre cărțile mele preferate. – Toată admiraţia mea faţă de Tanea! (Angela Chelaru)

– Mulțumesc, Tanya pentru acest eveniment frumos, pentru ca ti-ai deschis sufletul fata de noi, pentru ca ai un suflet blând, pentru ca ai inteligenta, pentru ca ești simpla, pentru ca ești diplomata, pentru ca tot timpul ești acolo când cineva are nevoie, pentru ca ai găsit o carte și pentru mine și pentru ca ma consideri prietena ta! Cu drag și stima Irka. (Irina Calancea)

Eu iti multumesc pentru provocare si o dupa amiaza formidabila, Tanya Daniel Lujanskaya ai fost exceptionala! (Cristina Deliu Soltan)

– Astazi am cunoscut femeia Tanya Daniel Lujanskaya. Astazi, am auzit femeia pe care doar o salutam de cativa ani… Zece? (Аnna Popenco)

– Tanya, multumesc pentru carte, pentru cuvinte frumoase și pentru evenimentul pe măsură. Ne inspirăm reciproc și asta bucură! Îți doresc să-ți realizezi și celelalte vise. (Angela Soltan)

– Am ascultat o Doamna cu personalitate, care a reusit sa ne sensibilizeze strunele inimii, aducindu-ne aminte de unde am pornit toti… Multumim, Tatiana, pentru momentele albe ale intilnirii cu tine! (Svetlana Anastasiuc)

Am avut o deosebită plăcere și bucurie să mă aflu alături de Clubul ”Impresii din viata si carti” de o mare personalitate,o Doamnă elegantă,frumoasă și foarte deșteaptă. Doamna Tanya Daniel Lujanskaya cu siguranță astăzi am învățat multe lucruri frumoase, și pentru această lecție de viață, vă mulțumesc din suflet, să știți că ma-ți provocat să citesc cîte mai multe cărți, și neaparat o voi face cu mare drag! Mă bucur foarte mult ca am avut norocul să vă cunosc,  vă admir din tot sufletul sunteți o femeie puternică si ambițioasă, iar Moldova are nevoie de așa oameni ca d-voastră!!! (Galina Maleca )

Tatyana Morari, multumesc enorm pentru surpriza! Cea mai feminina!- Irina Plis Tatiana Severin Barac Lana Stetchi Svetlana Andrieș Rogov Darya Talmaci Cristina Deliu Soltan: – Va multumesc, pentru ca ati acceptat provocarea de a defila desculţe! Ati fost admirabile, tandre si SOFT! (Tanya Daniel Lujanskaya)

Toate imaginile de la eveniment aici: Albumul Protagonista Tanya Daniel Lujanskaya

Autor: Svetlana Vizitiu

Blogger, pictor de portrete gen clasic si abstract, organizator #Clubul_Impresii_din_viata_si_carti, poeta in debut, #Biblioteca_Parfumata Impresii din viata si carti / Blog Svetlana Vizitiu https://impresiidinviatasicarti.wordpress.com/

15 gânduri despre „Tanya Daniel Lujanskaya la Clubul de Elită ”Impresii din viaţă şi cărţi”

  1. Gândul asta mi-a pătruns in inima in acel scurt timp cât am stat lângă Tanya in biserica Teodora de la Sihla:

    Când un om pleacă,
    Rămân doar lacrimi
    Ce se usucă grăbit,
    Ca timpul
    In pustiul nisipului
    Clepsidrei triste…

    Dumnezeu s-o odihneasca in împărăția Lui!

    Apreciat de 1 persoană

  2. https://www.gofundme.com/help-tanya-daniel-lujanskaya
    Tatiana Daniel Lujanskaia este grav bolnavă și are nevoie de ajutorul nostru!

    Totul a început în decembrie 2016, când a ajuns la spital după un atac cerebral. Atunci Tatiana și-a trăit durerea în tăcere și doar câțiva prieteni au știut că cel pe care îl cunoaștem drept o persoană plină de energie învață să vorbească din nou … Au urmat zeci de analize pentru a înțelege ce boală au, dar toate În zadar.

    Situația Tatianei sa agravat în primăvara curentă când ea, deja foarte slăbită, a apelat la ajutorul prietenilor săi. Astăzi Tatiana se află la Atena, unde a fost adusă de verișoara ei, stabilită în capitala Greciei. Investigațiile continuă, medicii oscilează între numeroase diagnostice – de la cancer la paraziți pe creier.

    Din pacate, verișoara Tatianei, Nadejda Lujanschi, nu mai are fata fata de cheltuielile din spital. Acum Tatiana este foarte slăbită. În ultimele zile, plămânii ei sunt pe cale să cedeze, iar medicii încearcă să mențină în stare funcțională pentru a face biopsie. În câteva săptămâni vom ști mai exact care este situația.

    Acum, rugămintea este să ajutăm fiecare, cu cât ne lasă inima, familia Tatianei să o readuce la viață pe Lujanskaia pe care o știm cu toții – femeie-argint viu, mereu zâmbitoare. Ea are șansa să trăiască doar cu ajutorul nostru!

    Tatiana Daniel Lujanskaya este grav bolnavă și are nevoie de ajutorul nostru! Totul a început în decembrie 2016, când a ajuns la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral. Tatiana a păstrat acest secret și doar câțiva prieteni știau că persoana plină de energie învață să vorbească din nou … Acest lucru a fost urmat de zeci de teste pentru a înțelege boala, dar toate în zadar.

    Situația ei sa agravat în primăvara actuală, când ea, deja foarte slabă, a cerut ajutorul prietenului. Astăzi, Tatiana se află în Atena, unde a fost adusă de vărul ei care locuiește în capitala Greciei. Investigațiile continuă, oscilând între numeroasele diagnostice – de la cancerul cerebral la paraziți creierului.

    Din nefericire, vărul ei, Nadezhda Lujanschi, nu mai este în stare să facă față cheltuielilor spitalului. Acum, Tatiana este foarte slabă. În ultimele zile, plămânii ei sunt pe cale să renunțe și medicii încearcă să o mențină într-o stare funcțională pentru a putea face biopsia. În câteva săptămâni, vom ști exact care este situația.

    Acum, cererea este de a ajuta familia ei să se întoarcă la viață Lujanskaia – cea pe care o cunoașteți cu toții ca o femeie care mereu zâmbește. Are șansa de a trăi numai cu ajutorul nostru!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Pingback: Retrospectiva Clubului de elită ”Impresii din viață și cărți”: anul 2015 | Impresii din viata si carti / Svetlana Vizitiu

  4. O carte de vizita perfecta !!

    Apreciat de 1 persoană

  5. A fost foarte frumos,oameni frumoși la suflet și la chip, ma-m simțit bine felicitări d-nei Tanya Daniel Lujanskaia astăzi a fost cea mai bravo….Multe realizări frumoase în continuare d-na Tatiana!!!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.