Impresii din viata si carti / Svetlana Vizitiu

Oameni, destine, istorii de viata, dragoste, pasiune, carte, lectura, club

De ce cu mine nu se întâmplă nimic?

7 comentarii


Sănătatea e comoara cea mai prețioasă și cea mai ușor de pierdut, totuși cea mai puțin păzită.” (Emile Augier, dramaturg francez)getImage (3)
Cum ne alegem asigurarea de sănătate perfectă? Pentru a menţine sănătatea, şi, prin urmare, eficienţa muncii, de-a lungul anilor, un om are nevoie nu atât de multe – o profilaxie competentă, prevenirea şi depistarea la timp a bolilor, plus un tratament eficient şi neîntârziat. Succesul în această afacere, în cel mai bun caz depinde de prezenţa medicului „personal” printr-o asigurare de sănătate însoţită de brandul MediHelp International. Asigurarea de sănătate privată oferă acoperire nu numai pentru situaţiile neaşteptate, precum urgenţele, dar poate acoperi şi investigaţii preventive precum mamografii de rutină sau vizite anuale la medic. La fel, asigurare-de-sanatate-privata acoperă spitalizare şi tratamente pentru boli grave: cancerul, transplantul de ţesut şi organe, boli cronice, care în mod normal sunt extrem de costisitoare… Asigurarea de viaţă şi sănătate ar fi o soluţie excelentă pentru fiecare om de rând: În Europa, în special, se poate conta pe ea. În opinia mea, fără asigurare ar fi mai greu să duci o viaţă fără griji, – în mod obligatoriu este necesar să-ţi asiguri viaţa ta şi a familiei: cu copii, părinţi… Iar în cazul dacă asigurarea necesită un timp îndelungat şi contribuţii lunare de plată obligatorie, atunci contractul pentru asigurarea de viaţă poate fi încheiat doar pe un an. Sunt mai multe clauze. Depinde de varia nuanţe, de individualitate şi, desigur, de posibilităţi financiare. Un caz tragic: omul a decedat într-un accident rutier; viaţa lui a fost asigurată pe baza unui contract de asigurare-de-sanatate-privată, plus creditul ipotecar. Compania de asigurare i-a achitat soţiei decedatului jumătate din preţul pentru apartament, precum şi asigurarea de sănătate cu acoperire internaţională pe viaţă pentru cei doi copii ai lor. Şi contractul a fost reînnoit pe numele soţiei. De altfel, ea numai prin asigurare a reuşit să iasă din criză.
Protecţia sănătăţii copilului. Din păcate, copiii adesea sunt expuşi la riscul de accidentare – la domiciliu, locul de joacă, – oriunde! Dacă copilul dvs are o poliţă de asigurare de sănătate pe viaţă, în cazul în care apăre o problemă gravă de sănătate, sau este nevoie urgentă de operaţie chirurgicală, prin urmare, puteţi fi siguri că campania va plăti o despăgubire pentru tratamente medicale. Şi încă un lucru: acoperirea compensatorie pentru tratamentul medical nu reduce suma de plată la sfârşitul perioadei de valabilitate a contractului. Adică, în cazul în care pe durata termenului contractual aţi fost plătit în numerar pentru tratamentul medical, acest fapt nu afectează nicidecum suma totală care trebuie să primiţi conform contractului. Suma şi plata sunt garantate conform înţelegerii şi termenilor stabiliţi prin contract. Plus, ca un bonus pentru mai multe programe cu venituri din investiţii.Если они могут быть счастливы,то почему мы всегда ноем
Protecţia vieţii şi sănătăţii părintelui (asiguratul). Plus la acumularea de fonduri şi protejare a sănătăţii copilului, una din cele mai convingătoare caracteristici ale asigurării „Copil” este abilitatea de a compensa pierderile în consecinţă a decesului sau invalidităţii asiguratului. Astfel, în cazul în care asiguratul (părintele) moare sau devine invalid, adică nu este apt să achite taxele în continuare, copilul asiguratului primeşte la sfârşitul perioadei de contract suma specificată în contract, şi cu toate acestea, nu mai este nevoie de achitat taxe contribuale!
Încă o întrebare îi „chinuie” pe concetăţenii noştri: de ce eu care timp de cinci ani consecutiv achit sume mari companiei de asigurări, şi cu mine nu se întâmplă nimic? Deci, de aceea şi nu se întâmplă, pentru că le achitaţi! După cum se ştie, factorul cel mai disciplinar din lume este anume semnul bancnotelor şi teama de a le pierde. La urma urmei, printr-o serie de cerinţe de achitare a amenzilor pentru accidente rutiere din vina voastră, în mod automat veţi primi coeficientul suplimentar pentru asigurările ulterioare în baza de date. Deci, trebuie să ne bucurăm că asigurarea de sănătate – este ca o amuletă care ne alungă problemele! La urma urmei, în plata pentru asigurare nu sunt incluse prejudiciul moral şi nervii pierduţi!
Beneficiile obţinute printr-o asigurare medicală internatională: Acoperire internationala; Ingrijire medicala oriunde in lume; Limita de acoperire >1 milion Euro/an/membru; Acoperire pentru spitalizare si alte costuri asociate; Evacuare aeriana; Acoperirea tratamentului pentru cancer; Servicii de transplant; Asistenta medicala in ambulatoriu; Acces la orice clinica din lume;Toate serviciile de urgenta, 24/7
MediHelp International este cel mai important furnizor de asigurări private de sănătate şi asigurări medicale internaţionale din Europa Centrală şi de Est – prezent pe piaţă încă din 1999. MediHelp International oferă şi asigurare BUPA, fiind managerul de distribuţie şi în Ungaria, România şi Bulgaria. În parteneriat cu Bupa Internaţional, MediHelp îmbină cu succes asigurarea internaţională de sănătate cu asistenţă medicală internaţională, în beneficiului clienţilor săi. Consultantii medihelp.ro vă vor orienta prin multitudinea de scheme de asigurare medicală sau planuri de asigurare BUPA, ajutându-vă să alegeţi produsele cele mai potrivite nevoilor şi bugetului dumneavoastră!

Articol scris pentru SuperBlog 2014

Autor: Svetlana Vizitiu

Blogger, pictor de portrete gen clasic si abstract, organizator #Clubul_Impresii_din_viata_si_carti, poeta in debut, #Biblioteca_Parfumata Impresii din viata si carti / Blog Svetlana Vizitiu https://impresiidinviatasicarti.wordpress.com/

7 gânduri despre „De ce cu mine nu se întâmplă nimic?

  1. cum traesti asa mori.

    Apreciază

  2. HAI DRAGII MEI COPII ROMANI,PLECATI DEPARTE DE CASA ! NU VA LASATI ! VOTATI PENTRU TARISOARA NOASTRA DRAGA,SI MAI ALES A VOASTRA !VOI SUNTETI VIITORUL TARII,NU LASATI SA NI SE FURE TARA ! HAI GABRIELE !!! DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE PE TOTI ! NE RUGAM PENTRU DRAGII NOSTRI COPII,PLECATI DEPARTE DE CASA !SI EU SUFAR,CA MI-A PLECAT CE AM MAI SCUMP PE LUME,UNICUL MEU FIU ! HAI DRAGII MEI COPII,MOBILIZAREA PENTRU FRUMOASA NOASTRA TARISOARA !

    Apreciază

  3. Saracuta dupa o viata de munca se vede in ochii dansei dezamagire si asteptare

    Apreciază

  4. Acoperirea are valoare mare, si mai mare daca ai bani. E buna postarea, m-ai pus pe initiativa!

    Apreciază

  5. Felicitari pentru postare ! 🙂
    Multumesc pentru vizita !

    O seara placuta ! 🙂
    Aliosa.

    Apreciază

  6. O relatare simpla, foarte clara shi pe intzelesul tuturor! Eu personal am acoperire de 3 ani la mediHelp shi in acest rastimp chiar ca nu bolesc niciodata de frica sa pierd banii 😀
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  7. faine asigirari, dar nu avem salarii mari pentru a le achita lunar. Pacat de viatza noastra.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.