Impresii din viata si carti / Svetlana Vizitiu

Oameni, destine, istorii de viata, dragoste, pasiune, carte, lectura, club

Tu poţi mai mult

8 comentarii


Imagine Un flăcău nu reuşea nicidecum să-şi găsească o consoartă: ba nu e simpatică, ba nu-i convenea silueta fetei: una nu e atrăgătoare; alta-i, prea slabă sau obeză… Într-o zi, el a avut noroc – a întâlnit un magician, care i-a promis sa-i rezolve metehnele.

– Iată, un chibrit, – a spus el, înmânându-i flăcăului. – Cum vei fi gata, rupe-l în două în faţa oricărei fete, şi ea va deveni treptat la fel, precum tu doreşti ca ea să fie.

Iată, că au observat rudele şi prietenii, că flăcăul începu să se întâlnească cu o fată. Şi devenea ea, zi cu zi, tot mai frumoasă şi frumoasă. În curând, ei s-au căsătorit.

ImagineIar peste un an, au început oamenii să observe, că fata arată tot mai rău. Şi la faţă nu era bine: ceva s-a întâmplat! – nici silueta ei nu mailo2 era atractivă. Cel mai mult s-a întristat flăcăul nostru. L-a găsit el pe acel magician, care i-a dat chibritul, şi l-a întrebat cu furie:

– „M-ai minţit! Magia ta nu mai funcţionează! De ce?”

– Magia nu s-a oprit! – a răspuns magicianul. – Aspectul alesei tale corespunde exact dorinţelor tale. Pur şi simplu, tu ai început să-i cauţi defecte… Ce i-ai căutat, aceea ai găsit…  Să ştii că…

– Tu poţi mai mult, decât crezi că poţi!..

SVizitiu

Autor: Svetlana Vizitiu

Blogger, pictor de portrete gen clasic si abstract, organizator #Clubul_Impresii_din_viata_si_carti, poeta in debut, #Biblioteca_Parfumata Impresii din viata si carti / Blog Svetlana Vizitiu https://impresiidinviatasicarti.wordpress.com/

8 gânduri despre „Tu poţi mai mult

 1. frumos si cateodata adevarat

  Apreciază

 2. Într-o zi, Iisus și satana au avut o conversație, și Iisus la întrebat pe satana…ce faci cu oamenii cei de aici din lume ?
  Satana a răspuns:
  Îi pun să mă distreze : Îi învăț cum să detoneze bombe și să se ucidă, să folosească arme ; să se urască unii pe alții ; să bârfească ; să abuzeze de copii, arăt tinerilor cum să folosească droguri cum să bea și să fumeze, să mintă și să facă tot ce este interzis, pot spune că: mă distrez foarte bine!!!
  Iisus a întrebat : Și după acestea ce ai de gand să faci cu ei?
  Hmm după am de gând să-i distrug pe toții !!!
  Iisus a întrebat : Ce vrei în schimbul lor?
  Satana a răspuns:
  De ce vrei să-i iubești pe oamenii aceștia? Ei sunt trădători, mincinoși, falsificatori, egoiști, bârfitori, mândri și lacomi. Ei nu Te vor iubi niciodată cu adevărat, Te vor huli și te vor scuipa în față, Te vor disprețui și nu te vor lua în serios!
  Ce vrei în schimbul lor Satan?
  VREAU LACRIMILE ȘI SÂNGELE TĂU!
  Foarte bine! Și IISUS A PLĂTIT PREȚUL LIBERTĂȚII NOASTRE !
  Cum am uitat de Iisus?!!?
  Noi credem tot ceea ce ei ne arată alții dar punem la îndoială tot ceea ce vine de la EL! Oamenii trimit glume pe e-mail, pe telefoane , pe facebook, trimitându- le rapid de la uni la alții ! Dar când sunt lucruri despre Dumnezeu, oamenii se gândesc de doua ori înainte să trimită celorlați.
  Toți spunem că vrem să fim cu Domnul într-o bună zi . Mulți dintre noi spun : “ Cred în Dumnezeu “ , dar ce facem pentru a-I sluji ?????
  A vorbi despre Iisus nu este un lucru pe care oamenii doresc să-l audă. Ei vin la Iisus doar când au probleme și sunt în necaz.
  Când vei termina de citit acest mesaj îl vei trimite cuiva?

  Apreciază

 3. corect…..noi putem mult mai mult..

  Apreciat de 1 persoană

 4. nu ma mai intereseaza romania e un popor las egoist si tolerant

  Apreciază

 5. Asai facut omul ,niciodata nu e multumit cu ce are nu apreciaza in schimb se vaita tot timpul ,spun nu pot dar de incercat nu vor sa incerce sa isi depaseasca limitele ,asteapta sa pice din cer fara efort e mai convenabil .

  Apreciază

 6. cautam si gasim ceea ce dorim…

  Apreciat de 1 persoană

 7. Foarte bine spus . Din pacate, incepem sa cautam si sa gasim defecte la persoanele care sunt alaturi de noi si pe care le iubim cel mai mult . Dar, daca ne dorim cu adevarat, putem sa oprim asta si sa vedem si partea frumoasa, asa cum a fost la inceput . Dupa cum ai spus, putem mai mult 🙂 . Felicitari !

  Apreciat de 1 persoană

 8. Exact ca in politica 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.